Винени курсове и дегустации

Винени курсове, дегустации и организиране на винени събития

Авинисима - винен консултантAvinissima Wine and food consulting е амбициозен проект за разпространяване на винената култура в България.

Чрез обучения и дегустации научавате всичко, което трябва да знаете като винолюбител: Сортове, региони и стилове.

В тези курсове и дегустации говорим за:

Основите на дегустацията, най-разпространените винени сортове (каберне совиньон, мерло, совиньон блан…), стиловете във виното (пенливи, десертни, ликьорни), структурата (танини, киселини, аромати), регионите (Бордо, Бургуния, Кианти…), начините за отлежаване и много други теми, които ви въвеждат и превеждат през света на виното.

В зависимост от интересите ви и нивото на знание, курсовете се адаптират и в продължение няколко часа научавате повече за конкретна, избрана от вас тема. А те могат да бъдат необятни: „Основи на дегустацията“, „Българско вино“, „Балканско вино“, „Френският винен стил“, „Стар и Нов свят“ и много други.

Разбира се, всяко събитие е подкрепено от изобилна теория, както и практика с дегустация. Всички от курсовете са създадени за хора като вас, които дегустират с удоволствие, но никога не са напълно убедени в избора си.

За такива, които искат да се чувстват сигурни по време на разговори с други винолюбители на винени теми. Дори само за онези от вас, които решават да се насладят осъзнато на чаша хубаво вино.

Цените варират от 50 до 100 лв, в зависимост от темата и времетраенето на курса.

Запитвания директно на irina@avinissima.com
Наздраве!

Tags:

©2024 Shkola BG Всички права запазени