Закупуването на ваучери в Школа БГ става изключително лесно. След като сте открили подходящата за вас оферта, използвайте бутона “Вземи сега“, за да добавите ваучера в количката, следвайте стъпките за завършване на поръчката. От тук нататък поръчката се приключва, както във всеки онлайн магазин, единствената разлика тук е, че можете да закупите ваучер без регистрация.

Последната стъпка е “Плащане” на поръчката, изберете един от предложените методи за плащане и завършете вашата поръчка.

Ваучерът ще получите на посочения от вас имейл, след потвърждение, че плащането е извършено успешно.

ВАЖНО! Във всяка оферта / ваучер има “Условия на ваучера“, моля прочетете внимателно, какво включва ваучера преди да го закупите. Ако имате съмнения дали въпросната оферта за курсове и обучения е подходяща за вас, не се колебайте да ни пишете в чата за бърза връзка.

Методите чрез които можете да заплатите избрания от вас ваучер на този етап са два. Банков превод и Наложен платеж.

Наложения платеж е подходящ в случай, че желаете да напаравите подарък на любим човек или просто да получите ваучера на ръка.

Какво по-прекрасно от това да подарите знания на ваш любим човек.

При закупуването на ваучера е хубаво да напишете имената на човека за когото е ваучера, това се прави в секция “Ваучера се издава на името на”. Всеки ваучер има уникален код, който се проверява на място.

Хубаво е да заплатите ваучера с “Наложен платеж”. По този начин куриера ще ви донесе пратката в удобно за вас време и красиво опакована, точно като за подарък 😉

Може да се случи единствено ако сте избрали начин на плащане “Банков превод” и има забавяне на трансфера между самите банки. Това не бива да ви притеснява, щом сумата постъпи по нашата сметка автоматично ще получите ваучера на посочения от вас Email.

Клиентът може да се откаже от закупен ваучер за услуга без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок от закупуването на ваучера, при условие, че в този срок не е ползвал услугата, за която е закупил съответния ваучер.

Клиентът задължително трябва да изпрати писмено ясно искане за отказ до Оператора, който му възстановява сумата по закупения ваучер. При възстановяване на сумата, се приспадат всички направени от Оператора на сайта разходи по преводи и такси.

Ако ваучерът не може да се използва по причина произхождаща от партньор на оператора на сайта, то сумата се възстановява в пълния и размер.

 

Моля, при възникнали въпроси използвайте контакти или онлайн чата!
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0