Комисионна и разплащания

Имаме за цел да предоствим възможността на всички, които предлагат обучение под някаква форма, да могат свободно да достигнат до аудиторията на Школа БГ, която постоянно расте и търси курсове, уроци и обучения.

Периодично се правят масирани и тематични рекламни кампании в Google и Facebook, като за това търговците биват известявани предварително, за да могат да подготвят своите “атрактивни предложения”.

Комисионна

Добавете курсовете и обученията си напълно безплатно под формата на ваучери. Без първоначална инвестиция, месечна такса или какъвто и да е риск. Заплащате единствено комисионна при реализирана продажба на вашите услуги. Комисионната е % от общата стойност на услугата и се изчислява отделно за всяка продажба.

Разбира се, за да продавате повече е необходимо да предложите атрактивни цени на нашите потребители, колкото по-добри са ценовите ви условия, толкова повече ще се пласират вашите услуги.

Транзакции

Всички суми от продажбите се начисляват във вашия “Онлайн Портфейл”, който ще откриете в таблото за управление на промо оферти. Минималната сума за “Искане на транзакция” е 69.00 лв. тоест във вашия портфейл трябва да има минимум 69.00 лв. Максимумът на един транш (транзакция) е 5 000 лв. Ако сумата, която желаете да ви бъде преведена надхвърля този максимум ще бъдат извършени няколко транша.

Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0