Образователен център Еврика - Благоевград
  • Благоевград, Ул. Света Гора №1
  • 0878 550 261 | 0883 446 080
  • evrikaeducation@abv.bg

Ние учим за училището на живота, мечтаем и летим с крилете на знанието,
Учете с нас, за да полетим заедно.

Учебен Център „Еврика“ ООД отваря врати през есента на 2011 година.

Екипът на Учебен център „Еврика” използва иновативни и креативни методи при подхода към Вашето дете. Подредбата на стаите ни следва древните традиции на китайското изкуството Фън шуи за стимулиране на позитивната енергия, подобряване на паметта и емоционалното равновесие.

Ние предлагаме мотивираща и ефективна среда за обучение и развитие, благодарение на уникалните НЛП (Невролингвистично програмиране) подходи за комуникация и осъществяване на разбирателство между хората. Нашата цел е да подготвим децата Ви за училището на живота.

На разположение са 6 учебни зали, а на последния етаж е залата за игра от 110 кв.м, която включва киносалон, кът за рисуване и кът за интерактивни игри.

За Вашето дете ще се погрижат нашите специалисти по математика, български език и литература, английски език, френски и немкси,а за допълнителното развитие на Вашето дете Образователен Център Еврика разполага с психолог, логопед, учител по йога, изобразително изкуство и народни танци.

Организират се посещения на театри, кина и зелени училища. За Ваше още по-голямо улеснение Учебен Център Еврика разполага със собствен транспорт и възможност за хранене на място.

[vc_social_links email=“evrikaeducation@abv.bg“ facebook=“https://www.facebook.com/evrikaedu/“ flickr=“https://www.flickr.com/photos/136483121@N06/albums/72157663978384326″ color=“text“ style=“outlined_square“]

©2021 Shkola BG Всички права запазени

или

ВХОД

или Регистрация

Забравихте си парола?

или

Create Account