fb gp sh

Испанско Училище и Детска Градина „Кралица София”

Предоставяме на своите ученици образователна подготовка на високо академично ниво и едновременно с това обръща специално внимание на ценностното усъвършенстване, с положителния поглед към хората и лична отговорност.

Изучаване на Испански и Български език.
Нашето училище развива двуезична програма на обучение от 3 годишна възраст, базирана на постепенно усвояване и регулярно тестване на знанията на учениците чрез външни тестове.
Виж повече

Проект iPad-School

Фондация „Ареналес” залага на образованието чрез новите технологии в учебните стаи още от Детската Градина. Целта е да се подобри качеството на обучението, като станат учебниците по-динамични, попривлекателни и интерактивни в истинския смисъл на думата.

ИЗВЪНКЛАСНИ ЗАНИМАНИЯ

Всеки ден, след задължителните учебни часове, децата от началния курс имат занимания по ИСТОРИЯ НА ИЗКУСТВОТО ПО СВЕТА и отделно часове по ТРАДИЦИИ, както български, така испански и световни. Практическата част на тези часове включва изработване на предмети по темата, музика и танц.При нужда от повече информация, моля, не се колебайте да се свържете с нас. »
Tags:

©2023 Shkola BG Всички права запазени