LINGO LANDS - английски език за деца, ние вярваме че английския език

се усвоява най – лесно с точна мотивация, добри преподаватели и радост от обучението

Образователен център LINGO LANDS е мястото, където децата учат и преживяват английския език. Мястото, на което неусетно проговаряш езика на героите от любими филми. Мястото, в което спокойно можете да оставите вашето дете. В обучението ние съчетаваме съвременни ефективни методи и новаторски подходи.

Мотото ни е “Учим с радост!”

Стремежът ни е да запознаем децата с радостта, която може да носи ученето. При нас децата учат езика по лесен, ненатоварващ и същевременно с това ефективен начин. Забележително е колко бързо и лесно в детска възраст може да се научи нов език. Ние комбинираме тази ценна дарба с много забавления и положителни емоции.

Предимството ни е, че работим в малки групи и имаме индивидуално отношение към потребностите на всяко дете. Групите за годишно обучение по английски език се сформират в зависимост от възрастта на децата и нивото на владеене на английски език.

Екипът ни се състои от високо квалифицирани и компетентни преподаватели с дългогодишен опит в обучението на малки деца. Гордеем се с подбора на нашите кадри, които са забележителни в подхода и чувствителността си към децата. Те са грижовни, позитивни по природа и всеотдайни в работата си, откликват с внимание към индивидуалността на всяко дете.

©2024 Shkola BG Всички права запазени