Не е тайна за никого, че ако едно време българското образование в държавното училище беше на 4-то място по качество в света, то днес сме поне на 44-то.

Ето защо наложилите се вече модерни начини на обучение, като частните школи и училища, днес се оказват далеч по-надежден път за действително качество, престиж и висок старт в живота.

languages

В реномираните езикови школи София педагозите са силно мотивирани (заплатите им са средно двойно по-високи от тези в държавното училище) и не стресират детето вследствие на икономическата криза и личните си проблеми, за което то няма никаква вина. Тук се създава пространство, центрирано около любовта към учениците, в което те да развиват езиковите си умения и способностите си за общуване, да откриват и да изразяват свободно творческия си потенциал. Обучението в частните езикови школи София се поставя наравно с иначе пренебрегваното в държавното училище възпитание.

Занятията тук се провеждат в групи максимум от 7-10 курсисти, а не както е в държавното училище – от 25-30, така може да се обърне много по-голямо внимание на всяко едно дете.
Учебната база в езикови школи София, за разлика от тази в държавните училища, е образцова – много от съвременните технологии на обучение изискват различна, разчупен интериор на класната стая. Помещенията са задължително оборудвани с компютърни кабинети, мултимедийни устройства, нови маси и столове, санитарен възел в изрядно състояние. Те предлагат удобни часове за обучение, съобразени със свободното време на курсистите.

language-schools

Европа представи на света уникален пример за многоезиково общество, в което човекът може да общува свободно. За официални се считат 23 езика и 3 азбуки, а съчетанията от 3 изучавани езика (по популярната формула 2+1) са над 1000.

Днес те неумолимо изместват преподаването на конкретен език към преподаване на езици изобщо. И това е напълно възможно в частните езикови школи София не само за вашето дете, но и за вас самите – човек се учи, докато е жив, съвременният начин на обучение е “учене през целия живот”. Не пропускайте шанса да усвоите чужд език, това със сигурност ще ви бъде от полза, без значение къде се намирате и с какво се занимавате. Не отнемайте тази възможност и на вашето дете.

Престижните езикови школи София постигат доказано блестящи резултати при придобиване на сертификат за кандидатстване извън България – IELTS (International English Language Testing System). Оттук нататък взетият езиков сертификат отваря нови врати пред техните възпитаниците за кандидатстване в чужбина с образователна цел, професионална реализация или имиграция. Те предлагат обучение и за други престижни сертификати по английски, немски, френски, испански, руски и други езици.

Tags:

©2022 Shkola BG Всички права запазени

или

ВХОД

или Регистрация

Забравихте си парола?

или

Create Account