Детска ясла, градина и частно училище в кв. Дружба

Детска ясла и градина ж.к. Дружба, София

Частна детска ясла и градина КУЕСТ

В детската ни градина, децата опознават красотата и тайните на заобикалящия ги свят. Сред своите малки приятели те попадат в социална среда, която развива у тях редица важни качества, нови навици, умения и знания за цял живот. Тук се полагат и основите на бъдещото образованието.

Ние откриваме артистичните им заложби и способности и ги насърчаваме свободно да се изявяват и да градят своето самочувствие. Работим и за изграждане на емоционалната интелигентност на децата.

Отворен прием през цялата година

  • За деца от 12 месеца до 6-годишна възраст;
Прием 2020 - 2021

Какво предлагаме

  • Висококвалифициран и загрижен екип от специалисти;
  • Изучаване на Английски език;
  • Разнообразни, допълнителни и забавни занимания;
  • Арт-уърк

Детска ясла и градина “Куест” има дългогодишен опит и традиции в грижата за деца от 1 до 6-годишна възраст. Екипът от висококвалифицирани специалисти, полагащ грижи за малките  възпитаници, е посветен на работата си и знае, че децата имат нужда от топлина и приемане.

Основна цел на преподавателите в „Куест Академи“ е да вдъхнат у децата усещането, че посещават един свой втори дом.

Екипът ни от специалисти се грижи с много любов и посветеност

за цялостното развитие на своите малки възпитаници, а детската ясла и градина се превръщат в място за незабравими спомени.

Частно Основно Училище – КУЕСТ

Училището ни има паралелки от първи до седми клас (I – VII) и подготвителни класове за пет и шестгодишни деца. Учениците работят в условия на защитена среда, атмосфера близка до семейния уют, в малки групи и класове, което дава възможност за по-голямо внимание към индивидуалните нужди и потребности на всяко дете.

Всяка година предлагаме интересни извънкласни занимания, които развиват допълнително уменията и талантите на учениците. Всеки ден нашите учители насърчават децата да бъдат себе си, да обичат другите и да се наслаждават на живота.

Възпитаниците на ЧОУ „Куест“ растат щастливи и образовани млади личности, с добро разбиране на света и с уважение и приемане на различията между хората.

Успоредно с придобиването на качествени академични знания според потребностите на всяко дете, на учениците се предоставя възможност да участват в благотворителни инициативи, да изградят увереност за говорене пред хора и сценично поведение, насърчават се да поемат отговорност и да бъдат проактивни, обучават се на социални умения.

В КУЕСТ те се превръщат в личности, които ще оставят своя позитивна следа в историята и в които на ежедневна основа се влагат нашите ценности:

Креативност – Всеки може да бъде творец
Устременост – Няма лимити за мечтите
Екипност – Всичко можем да постигнем заедно
Състрадание – Ние сме състрадателни към другите без значение нашите различия, религия, социален статус и култура
Толерантност – Уважаваме хората в тяхното различие
Подготвяме личностите, които ще променят света!

За нас знанието е приключение!

Локация и материално-техническа база

Детската ясла и градина и основно училище “Куест” обитават модерно ремонтирана сграда на детска градина в жилищния комплекс, в близост до Летище София и езерото в Дружба. Към обитаваната от “Куест” нова сградата има голям и красив двор с разнообразни съоръжения за игра.

Сградата е модерно ремонтирана, с голям и озеленен двор. Има възможност за паркиране, намираме се на тихо и комуникативно място. Разполагаме с просторни и слънчеви помeщения; модерни мебели и уютна атмосфера.

©2024 Shkola BG Всички права запазени