Частна Детска Градина - София
  • ж.к. София парк 1766, сграда 16-З, София, 1766
  • 02 967 0480 | 0879 694 199
  • info@veselotogardje.com

Детска градина “Веселото гардже” се намира в подножието на Витоша, в ж.к София парк! П- прекрасно място, изпълнено с много зеленина през пролетта, слънце през лятото, снежни предизвикателства през зимата и прекрасните есенни цветове!

Тук детето ви ще може да докосне всеки един сезон, а вие ще бъдете спокойни за неговата сигурност!

Сградата, специално проектирана за детска градина, както и всяко едно помещение, са съобразени и оборудвани спрямо европейските стандарти за работа с деца, в съответните възрастови групи.

Частна занималня

Програмата, по която работим, включва занятия по български и чужди езици, спорт, изкуства, математика, природа и свят.

Всичко, което ще учим и откриваме с вашето дете, ще му помогне да развива своите интелектуални дадености, физически заложби и емоционална индивидуалност.

Ежедневно ще развиваме основните умения за мислене, общуване, разбиране, вземане на решение, усещане за независимост и увереност, удовлетворение и гордост от постигнатото, концентрация и внимание, и още много.

Практическите занимания, част от програмата, ще помогнат на децата да се научат на дисциплина и отговорност, които са важни елементи от порастването и формирането на личността!

Следвайки програмата, която сме подготвили, вашето дете и нашият екип ще отговорят на много въпроси, свързани със заобикалящата ни среда. В резултат на това порастващият човек ще се научи да живее в хармония със себе си, да бъде толерантен към хората, с които ще се среща и природата, която го заобикаля.

Екип от интелигентни, млади, амбициозни и енергични преподаватели са се посветили на децата, за да открият и развият таланта и способностите на всяко едно от тях.

Педагози, психолози, логопеди, спортисти, артисти и много други специалисти, в различни сфери, ще са на разположение на вашето дете и на вас!

Представители от различни географски ширини, народи и култури ще бъдат гости на детската градина и ще споделят с децата най-интересното за мястото, в което живеят, за културата и обичаите си и ще помагат за усъвършенстване на чуждите езици. Тези срещи и занимания ще обогатят знанията и представите на децата за света, ще засилят чувството им за толерантсност и ще провокират тяхната любознателност.

В детска градина „Веселото Гардже“ приемаме деца от 1-а до 6 години!

От понеделник до петък работим от 8:00 ч. до 19:00 ч. Ако не успеете да вземете детето си навреме, нашите дежурни учители ще се занимават с него до вашето идване.

Предлагаме и почасово гледане, независимо дали детето Ви посещава детската градина, както и съботно-неделни грижи и занимания с нашите специалисти.

Детска градина „Веселото Гардже“ е на ваше разположение през ЦЯЛАТА ГОДИНА, включително и ЛЕТНИТЕ МЕСЕЦИ.

Детската градина разполага с шест самостоятелни занимални, всяка от които има свое място за игра, хранене и сън!

За специализираните занимания по езици, изкуства, спорт и др. са предназначени отделни зали, оборудвани в съответствие с нуждите на занятието.

На разположение на децата има и голям двор, с различни съоръжения за игра, съобразени с изискванията за безопасност и сигурност на живота и здравето им.

ЧДГ София

Tags:

©2021 Shkola BG Всички права запазени

или

ВХОД

или Регистрация

Забравихте си парола?

или

Create Account