logo1 АдресСофия, ул. Цар Шишман 51 ет.1 от ляво
Телефони02 / 988 31 88;
моб: 0988 819 201, 0877 108 608
Emailbravoflcentre@abv.bg
МАПК4 www.bravoflcentre.bg

[note color=“#b7ee86″]Чуждоезиков център Браво е с дългогодишен опит и утвърден авторитет в сферата на чуждоезиковото обучение. Системата на обучение акцентира върху говоренето така както сме учили родния си език – първо говорим , и чак по-късно четем и пишем. В центъра се организират както курсове по английски език така и курсове по други популярни езици, в това число руски, испански, немски ,френски, италиански. [/note]
[nivo_slider source=“post“ link=“image“ size=“650×300″ limit=“3″ effect=“random“ speed=“600″ delay=“3000″]

[spoiler title=“НОВО! Авалон метод!“ open=“0″ style=“2″]От 1 август 2013 година с цел подобряване качеството на обучение Чуждоезиков център „Браво“ получи лиценз от училища Авалон Лондон Великобритания.

Авалон Куантум метод произлиза от Калан метод ,но е осъвременен и подобрен.Авалон е уникален метод, който подобряа уменията за разговор и слушане на курсиста и му позволява да общува по-уверено, по-свободно и по-естествено с минимум грешки.

Методът акцентира върху говоренето в естествена среда ,като курсистите успешно прилагат наученото в сферата на своя бизнес, при работа в чужбина, явяване на изпити за международен сертификат.

Освен английските езикови курсове по Авалон центърът предлага и разнообразие от курсове по други чужди езици като: немски, френски, италиански, испански и др., като винаги се придържа към висок стандарт на обучение и мотивация на учениците.[/spoiler]

В центъра работят високо квалифицирани преподаватели – филолози и добри педагози , като основен принцип в нашата работа е поддържане на високо качество на обучение и създаване на трайни комуникативни езикови умения.

[note color=“#b7ee86″]Освен езиковото обучение, Чуждоезиков център Браво предлага професионални преводи на английски, руски, немски, френски, испански и италиански език. Центърът има сключен договор с Министерството на Външните Работи.[/note]

[spoiler title=“Видовете преводи, които езиковият център предлага, са:“ open=“0″ style=“2″]Писмени преводи:

– официален превод от оторизиран преводач

– превод на технически текстове

– превод на делова кореспонденция с гарантирана конфиденциалност

– превод и легализация на документи, заверка в съответните министерства и ведомства

Устни преводи:

– симултанен превод – извършва се в момента на говоренето. Изисква се наличието на съответна техника – кабини, слушалки, микрофони.

– консекутивен превод (превод с изчакване) – не е необходима специална техника. Подходящ е за семинари, конференции, бизнес срещи, търговски преговори, PRи т.н.

– телефонен превод

Забележка: За качествени и адекватни преводачески услуги при извършване на устен превод е необходимо предварително потвърждаване на ангажимента, предоставяне на изчерпателна информация и осигуряване на работни материали за преводача.

Цени:

– За преведена страница – 12 лв.

– Технически текст – 15 лв за преведена страница

– За устни преводи 40 лв за час, като се отчитат часовете на ангажираност, не на превод.[/spoiler]

Чуждоезиков център Браво предлага обучение на фирми, както в центъра така и на работното място с цел повишаване ефективността на придобиване на знания.

[note color=“#c5f48b“]Можете да ни намерите на следните адреси в гр.София и гр.Бургас.Заповядайте!
Контакти с офиса ни в гр.Бургас:
тел: 056 / 82 18 28; моб: 0877 108 608[/note]


Вижте по-голяма карта


Вижте по-голяма карта

Tags:

©2020 Shkola BG Всички права запазени

или

ВХОД

или Регистрация

Забравихте си парола?

или

Create Account