• гр. Бургас, к-с „Изгрев“ (СУ „Добри Чинтулов“ ет.1)
 • 0879 400 194 | 0879 400 193 | 056 825 673
 • montessorischool@mail.bg

fbsh

НАЧАЛНОТО УЧИЛИЩЕ

Tова е времето, когато възникват множество въпроси за това как е устроен светът. Ние искаме нашето училище да бъде мястото, където децата ще получат помощ в отговорите на тези въпроси.

С Частно Начално Училище «Д-р Мария Монтесори» ние създаваме един от възможните модели на съвременно българско образователно учреждение.

Начално училище

Методите, чрез които се реализира образователната стратегия в началното училище включват традиционни и реформаторски идеи, които са взаимно свързани и балансирани.

Прочети повече »

Детска къща

В къща на детето «Мария Монтесори» се обучават деца на възраст от 2 до 6 години. В специално подготвена, оборудвана с Монтесори материали зала, се занимават деца от различни възрасти.Прочети повече »

Подготвителна група

Методите, чрез които се реализира образователната стратегия в подготвителната група включват традиционни и реформаторски идеи, които са взаимно свързани и балансирани.Прочети повече »

Монтесори метод

Мария Монтесори смята, че всяко дете по природа е умно и талантливо. Задачата на възрастните е просто да помогнат на детето да разкрие своя потенциал, да го научат самостоятелно да изучава света.Прочети повече »
 • Обща информация

  – Политиката за прием на Частнo Начално Училище“Д-р Мария Монтесори“ е в съответствие с Държавните образователни изисквания и образователната философия и концепциите на д-р Мария Монтесори.

  – Основно изискване е готовността на родителите и детето да приемат методиката, училищната политика, стила и принципите на работа в Частнo Начално Училище „Д-р Мария Монтесори“;

  – Задължително е и успешно справяне на детето с тестовете за училищна готовност или тестове върху учебното съдържание за съответния клас.

 • Такси и схеми

  – Заплащането на обучението в Частнo Начално Училище „Д-р Мария Монтесори“е в следния модел:

  -Заплащане на гаранционна такса при подписване на договора.

  – Заплащане на останалата част от таксата 31.05 на предстоящата учебна година.

  – Таксата включва: Обучение на български и английски език, учебници и помагала, медицинско обслужване, храна /обяд и две закуски/, застраховка.

  – Допълнително се заплащат учебниците по английски език и задължителната за ЧНУ „Д-р Мария Монтесори“ училищна униформа.

Tags:

©2024 Shkola BG Всички права запазени