• гр. София, ул. „Екзарх Йосиф“ 22
  • 0888423873 | 0885270984
  • info@aristeabg.com

fbgpsh

``Опознай съседите, за да ги обикнеш``

Център за гръцки език и култура „АРИСТЕА“ е точното място – предлагаме отлично обучение по гръцки език и български за гърци.

Аристеа - Център за гръцки език и култура

Създадох център за гръцки език и култура АРИСТЕА с идеята да се превърне за мен, моите ученици, приятели и колеги в нашия „гръцки дом“ в София, нашето място за гръцки език и култура («το στέκι μας»), място, където се учим един от друг и споделяме любовта си към магията наречена Ελλάδα! Целта е скъсяването на дистанцията между двете съседни държави и поддържане на отлична междукултурна комуникация.

В Аристеа се стремим да осигурим висококачествено обучение по гръцки и български език и свободен достъп до канал за споделяне и получаване на различен вид информация свързана с Гърция. Огранизираме интересни и разнообразни мероприятия за хора, които изучават гръцки език или се интересуват от южната ни съседка.

Курсове по гръцки език в група

Ученето на гръцки език може да бъде лесно и интересено. Ние от АРИСТЕА сме убедени в това и ще се постараем да ви го докажем по време на нашите уроци по гръцки език и култура.

Фирмени уроци по гръцки език

Център за гръцки език и култура АРИСТЕА предлага фирмено обучение по гръцки език по специално разработена програма, съобразена с нуждите и интересите на обучаваните.

Индивидуални уроци по гръцки език

Център за гръцки език и култура АРИСТЕА предлага и индивидуални уроци по гръцки език и уроци по български език за гърци по специално разработена програма.

Он-лайн уроци по гръцки език

Уроците се провеждат на същия принцип като индивидуалните уроци в школата, с тази разлика, че с преподавателя се чувате и виждате по Skype. Всички учебни материали са осигурени от нас.
Tags:

©2021 Shkola BG Всички права запазени

или

ВХОД

или Регистрация

Забравихте си парола?

или

Create Account