• Автор
  Публикации
 • #10626

  Ивайло
  Модератор

  1. Мненията и темите трябва да са на български език. Не използвайте латиница и избягвайте заместването на буквите с цифри (Например 4 и 6 вместо Ч и Ш)!

  2. Не започвайте нова тема преди да сте се убедили, че вече няма създадена такава. Използвайте Търсачката! Теми пуснати в неподходящ форум, с неясно или неподходящо заглавие ще бъдат заключвани или изтривани.

  3. Не пускайте второ мнение, веднага след първото – използвайте вместо това бутона Редактирай за да добавите нещо или да промените мнението си!

  *Редактирането на коментар от потребителите може да се извършва до 24 часа след началното публикуване. След изтичането на този 1-дневен срок тази точка не важи!

  4. Публикуването на лична информация без знанието и желанието на даден човек е забранено. Това включва и системата за ЛС.

  5. Публикуването на порнографски материали или връзки към такива е забранено.

  6. Публикуването на линкове и рекламирането на страници, предлагащи нелицензиран софтуер и/или други услуги е абсолютно забранено!

  7. Публикуването на теми или мнения с цел реклама на сайтове, форуми или групи в социалните мрежи е забранено!

  *Единствено и само по осмотрение на администраторите може да се рекламират услуги и то само с образователна цел.

  8. Създаването на повече от 1 акаунт от един и същ потребител е забранено.

  9. Не използвайте вулгарни и цинични изрази! Обиди, лични нападки и груби епитети ще бъдат изтривани! Не се толерира умишлена провокация и заяждане с други потребители – нарушителите ще бъдат наказвани, а при повторно нарушение ще бъдат премахнати от форума. При забелязано нарушение, използвайте бутона ‘Докладвай за нередност’ и не влизайте в конфронтация.

  10. Публикуването на СПАМ, не се толерира и ще се трие по преценка на модератора или администратора на форума! Ако даден потребител ви е помогнал, или сте сметнали поста му за полезен и интересен, начинът да му покажете това е с бутона „Харесва ми“. Всичко, което не е по темата, ще бъде считано за спам! Също така, е желателно да се избягват всякакви персонално насочени съобщения в темите всички такива може да си пишете на Лични Съобщения.

  11. Модераторите и администраторите имат правото да променят или да махат постове по всяко време, съобразно правилата на форума!

Преглеждане на 1 съобщение (от всички 1)
 • Темата ‘Правила за използване на форума’ е затворена за нови отговори.

©2024 Shkola BG Всички права запазени