• Автор
  Публикации
 • #12449

  silviins
  Участник

  Фирми – Шофьорски курсове град Варна

  #12450

  silviins
  Участник

  Автошкола и учебен център „Силви Инс“ – град Варна

  Автошкола и учебен център „Силви Инс“ се намира в град Варна и разполага с два офиса и гъвкаво работно време и през уикендите. , които предлага се водят от обучени преподаватели, с дългогодишен стаж и практика. Освен за получаване на правоспособност за управляване на МПС, центърът предлага курсове за ADR (опасни товари) и такива за възстановяване на отнети контролни точки.Професионалното обучение в учебен център „Силви Инс“ предлага на записалите се обучение по заваряване, за водачи на електрокари и мотокари, машинисти на пътностроителни машини.

  silviins.bg – сайт на школата.

  • Този отговор беше редактиран на преди 5 years, 8 months от Школа БГ.
  #12457

  PavkataE
  Участник

  Здравейте, искам да попитам за ADR (за опасни товари) каква категория трябва да имам и не ми стана ясно от сайта, в този курс влизат ли и радиоактивни и взривни материали? С този курс взимат ли се и трите и каква е цената?

  Благодаря предварително.

  #12495

  Иван Ковачев
  Участник

  @pavel По принцип – да. Би трябвало и трите да влизат в АДР, то това означава адр, а за цена незнам потърси в нета някъде. ВВарна има и други автошколи, ако вече не си намерил.

  п.с. иначе, така като гледам как никой не ти отговаря, май просто някой е наспамил форума. Предполагам, че админите са го видяли това… по-добре да го махнат този линк 😉


  @nminchev
  ?

  #12497

  Школа БГ
  Отговорник

  @iwankowachew Видяли сме го да. Махам!

  #12499

  PavkataE
  Участник

  Вече ги карам 🚛, записах се при Василеви и всичко е точно 😉 с изключение на това, че работата за която ми трябва категорията изисква и стаж най-малко 3 години. А как се придобива такъв стаж, след като за да започнеш се изисква същия?!
  🤔😂

  #12502

  Иван Ковачев
  Участник

  @pavel каква е работата, ако не е тайна разбира се, за която искат 3 години стаж? Масово АДР се взима за цистерни с горива, където стажа е 2 години.
  Ето ги последните изменения от 2017: Изменения на ADR влезли в сила на 01 януари 2017 г. и всичко необходимо, което трябва да се знае за превозите на опасни товари, като закон.

  #12503

  PavkataE
  Участник

  Точно превоз на горива с цистерна, но не в България, а за Австрия. Реших тук да изкарам необходимите документи, просто е по изгодно. Благодаря за включването 😉

Преглеждане на 8 съобщения - от 1 до 8 (от всички 8)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.

©2024 Shkola BG Всички права запазени