• Автор
  Публикации
 • #10681

  Dimcho Popov
  Участник

  Здравейте,
  наскоро реших да кача левела с езиците 🙂 и искам да се сертифицирам по английски език. Интересува ме нещо сериозно, като TOEFL или Cambridge.
  Ще бъда благодарен да споделите ако имате вече опит с някои школи или сертификационни езикови центрове в София специално 🙂 че не ми се пътува

  #10704

  Поля Бенева
  Участник

  За мен най-добрите школи за английски в БГ си оставам Александър и Европа. Мъжът ми изкара миналата годината IELTS в Европа на бул. Гоце Делчев и бул. България, а пък синът ми вече втора година ходи в Александър, който се намира на отсрещната страна на кръстовището и честно казано съм много доволна от напредъка му. Искахме и него да го запишем в Европа, но приятелка ми издейства намаление в Александър и решихме да пробваме. Горещо препоръчвам и двете места!

  #10733

  За висок тип сертифициране, каквито са TOEFL и IELTS смятам, че Учебен център „Св. Кирил и Методи“ са едни от най-добрите в България. Преподавателите им са чужденци-учители и познават самите тестове в детайли. Тук някъде мисля, че имаха публикации, разгледайте. Лично аз имам IELTS, изкаран там, трябваше ми за работа.

  Препоръчвам ги с две ръце 😉

Преглеждане на 3 съобщения - от 1 до 3 (от всички 3)

за да можеш да пишеш тук.

©2018 Shkola BG Всички права запазени

или

ВХОД

или Регистрация

Забравихте си парола?

или

Create Account