• Автор
  Публикации
 • #12772

  vania
  Участник

  Здравейте,
  работя като човешки ресурси в голяма ИТ фирма. Искам да организирам тийм билдинг събитие за нашите служители свързано с вино- нещо като курс ‘основи на виното’ с дегустация или само дегустация с малко разяснения.

  Искам независим експерт, необързан с даден винпром или винарна, който обективно да подбере вината без реклама цел, да предложи подходящ формат за събитието и да го изнесе. Експертът трябва да е знаеш и можещ, но съшо така и да умее да говори по темата на човешки език.

  Ще бъда много благодарна ако препоръчате такъв човек или фирма.

  #12781

  Dimcho Popov
  Участник

  Извинявам се, че така се натрапвам във вашата тема, просто аз търся същото, но за бира. Организираме тестване на крафт бири. Търсим български производители, които са насно с процесите.

  Много ще съм благодарен ако ме посъветвате към кого да се обърна.

  • Този отговор беше редактиран на преди 4 years от Dimcho Popov.
  #12783

  tereza
  Участник

  @dimchopet Можеше просто да си създадете ваша тема. Много невъзпитано от ваша страна 😉 Иначе в София производители на крафт бира да искате – пълно е с пивовари. Ситуацията с виното обаче не стои по същия начин, въпреки, че тази зима куцо и сакато организираше винени дегустации.

  Бих ви посъветвала да се свържете с тези момчета, мисля, че ще ви бъдат от полза.

  Пивоварна 359

  #12784

  Методиев
  Отговорник

  @vania какво съвпадение, точно преди няколко дни колегите добавиха един може би полезен за теб материал.
  Ето го: https://shkola.bg/vineni-kursove/

  #12785

  Irina Sofranova
  Участник

  Здравейте Ваня,

  с удоволствие ще направим винена дегустация за вашия екип. Ако искате се свържете директно с мен или ползвайте формуляра от контактната форма на http://www.avinissima.com и ще ви изготвим конкретна оферта за винено събитие.

  #12786

  Stefan Cvetnikov
  Участник

  Привет Ирина,

  Бих искал да ви попитам за винените събития, само за София ли ги организирате и имате ли възможност и оборудване да се организира подобно нещо на открито?

  Благодаря предварително.

  #12787

  Irina Sofranova
  Участник

  Здравей Стефан и благодаря за интереса.
  Курсовете могат да бъдат организирани и на открито (пробвали сме вече с винени пикници за фирми), както и извън София, взависимост от вашите потребности и възможности. Освен това можем да направим курсове на открито в лозята на някоя от избите в България, с повечето от които работим от дълго време и познаваме добре.
  Ако искате конкретна оферта, моля изпратете повече информация точно какво си представяте по мейл на irina@avinissima.com.
  Поздрав,
  Ирина

Преглеждане на 7 съобщения - от 1 до 7 (от всички 7)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.

©2024 Shkola BG Всички права запазени