• Автор
  Публикации
 • #12902

  astoria
  Участник

  Езиков Център Асториа Груп Ви предлага Онлайн Курс – Подготовка за Cambridge FCE (First Certificate in English) , съобразен изцяло с Вашия график и възможност за посещение.

  Cambridge FCE (First Certificate in English) е първият от серията сертификати на Cambridge English. Той е сериозна стъпка за тези от вас, които изучават английски език и имат желание да получат международно признат сертификат. Освен, че отваря врати към някои университети и институции, овладяването на формата на изпита ще ви помогне неимоверно при бъдещо полагане на изпит за CAE. Настоящият Онлайн Курс – Подготовка за Cambridge FCE (First Certificate in English) предоставя фундаменталните знания, необходими за изпит KET. Той е достъпен за курсисти от всички възрасти, които имат необходимост или интерес към развиване и задълбочаване на общите си езикови познания по английски език. който отговаря на В2.2 от Европейската езикова рамка. Програмата е фокусирана върху употребата на езика и ползването на четирите езикови умения (четене, писане, слушане, говорене) в реални ситуации. Учениците се запознават в детайли с формата на изпита FCE, както и с различни стратегии за най-ефективно справяне с всяка от частите му в рамките на определеното време. Във всеки урок в предлагания Онлайн Курс – Cambridge FCE (First Certificate in English) Вие ще преминавате през различни теми, свързани с реални ситуации от ежедневието. Уроците по Английски език съдържат в себе си интерактивно съдържание. Това включва видеа, аудио записи, допълнителни упражнения за самопроверка на знанията и комбинация от изображения, които реално пресъздават тематиката на урока. Активно развиваме следните компоненти:
  Reading and use of English – развиваме специални умения като scanning, skimming, reading for detail;
  Listening – слушаме реални текстове и работим върху техники като listening for detail, listening for opinion;
  Writing – овладяваме различните писмени формати и ги практикуваме, за да станем прецизни и уверени;
  Speaking – формата на изпита е специфичен и освен да говорим гладко по дадена тема трябва да се вместим в определено време и да покажем умения за дискутиране, изказване и изслушване на мнение.

  За повече информация вижте в секция курсове по Английски език

Преглеждане на 1 съобщение (от всички 1)

Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.

©2022 Shkola BG Всички права запазени

или

ВХОД

или Регистрация

Забравихте си парола?

или

Create Account