• Автор
  Публикации
 • #9263

  От много години ние в ЕСПА, около Коледа организираме коледна благотворителна акция „Милосърдие”. Децата се включват с много ентусиазъм и трепет. Те са много щастливи да създадат празнично настроение на деца без родителски грижи.

  Началото се поставя с обявяване на конкурс за Коледна картичка. Следват няколко седмици, през които децата на ЕСПА рисуват вълшебни коледни рисунки. Те много се вълнуват, чия рисунка ще бъде избрана от компетентното жури, да се превърне в даряваща надежда коледна картичка.

  Номинираните рисунки се превръщат в коледни картички и ги включваме в новия коледен каталог. Средствата от продажбата на картичките, децата на ЕСПА даряват на децата от  Центровете за настаняване от семеен тип „Паисий Хилендарски” и „Софроний Врачански” в гр. София.

  Картичките може да намерите на Дарителската алея на Немския коледен базар, в Градската градина на площад Батенберг. За децата е голяма награда да участват в Коледния базар и да предлагат един от символите на Коледа, а именно коледна картичка.

  Каталогът с картички можете да разгледате  ТУК
  Картички можете да закупите и онлайн от ТУК за поръчка над 100 лв. доставката е безплатна.

  Децата на ЕСПА вярват в Коледния дух.
  Децата  на ЕСПА ни учат на милосърдие.

Преглеждане на 1 съобщение (от всички 1)

Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.

©2022 Shkola BG Всички права запазени

или

ВХОД

или Регистрация

Забравихте си парола?

или

Create Account