Аудио и видео уроците ще ви помогнат да подобрите разговорния си английски доста бързо и също така ще ви улеснят в разбирането на значенията на думите. Освен това те са добър начин да надградите получените знания от курсове по английски (ако сте изкарали такива) или да „тренирате” паралелно с тях (ако в момента ходите на такива).

Audio i video kursove po angliiski

Ето няколко сайта, които предлагат онлайн курсове по английски
classroom.bg
ucha.se

С това търсене в Google ще откриете огромен брой подобни сайтове – Виж тук

Сайтове, които предлагат такива уроци, и то напълно безплатно. Обикновено се иска регистрация, след което започвате ежедневно да получавате имейли с въпросните уроци. Всеки съдържа кратък разговор, както и речник, граматика и бележки, които ще ви помогнат да усвоите много тънкости в английския език. Текстът е скрит, което ще ви помогне да проверите до каква степен чувате и осмисляте правилно чуждата реч. След това имате възможност да откриете текста и да видите дали се справяте добре. Препоръчително е да говорите заедно с урока, защото по този начин подобрявате произношението си, ритъма, скоростта на изразяване и интонацията.

Всички уроци се съхраняват във вашия профил и можете по всяко време да ги чуете. Също така имате възможност да ги свалите на компютъра или на мобилния си телефон. Обикновено потребителите на тези сайтове имат възможност да свалят и да слушат и други неща от сайта, като например аудио граматика, статии и други, което е много полезно при ученето.

Тук в Школа БГ все още няма онлайн уроци, но пък ще откриете ваучери за курсове по английски и други обучения с до 60% отстъпка от реалната цената. Платформа за генериране и управление на промо оферти – Школа БГ Ваучери.

Може би ви звучи невероятно, че е възможно толкова лесно и бързо да усвоите на прилично ниво едни език? Всъщност е напълно възможно. Чрез аудио уроците не само се научавате да слушате и разбирате, но и свиквате да разбирате, когато се говори бързо. В обикновения разговор думите не се произнасят съвсем ясно и често се сливат. Ето защо разбирането на свободен разговор е доста трудно. Някои от предлаганите аудио файлове са записани от хора, за които английският е матерен език. Така имате възможност да слушате как наистина звучи езикът. Добре е да говорите заедно с урока.

При аудио уроците не се набляга много на граматика и речник, защото чрез слушането и повтарянето вие научавате основните правила по естествен път. Тези онлайн занимания са много лесни и ефективни и бързо водят до подобряване на разговорния английски.

Не е случайно, че в повечето реномирани школи, предлагащи курове по английски език, се набляга точно на слушането и говоренето.

Доказано е, че това са най-естествените и приятни начини, по които се усвоява чуждата реч. Чрез тях значително се подобряват и комуникативните умения, премахват се бариерите при общуването, лесно се намират нови приятели. А това със сигурност е от голяма полза както на малките курсисти, така и на възрастните.

Tags:

©2024 Shkola BG Всички права запазени