В трудното ни, вечно забързано и стресирано ежедневие, частни детски градини София са нужният оазис и новият модерен, уютен и действително топъл втори дом, който вашето дете заслужава да има. Разбира се, те са вариант за родители, които имат финансова възможност да се спрат точно на този вид грижа за своя малчуган.

young studentНо за всички, които се колебаят между държавната детска градина и елитна частна такава, отговаряща не само на изискванията на МОМН, но и на най-взискателни съвременни европейски критерии, изборът е ясен – разбира се, частна детска градина.

В ранната детска възраст е много важно точно с какъв усет и педогически такт ще възпитаме своето малко съкровище. young student2Известната максима, че първите 7 години са най-важните, е в пълна сила във всички частни детски градини София. Тук с много грижа и любов към света на детето и уважение към неговата личност се развива творческия потенциал на малкия човек.

В тези прекрасни заведения педагозите са високо мотивирани и амбицирани да покажат на малчуганите цялата пъстрота на заобикалящия ги свят и да ги научат на основни неща от живота, които ще са им необходими в бъдеще. Персоналът работи качествено, с много любов и такт, професионализъм и правилен подход с всяко дете. Групите са също значително по-малки от тези в държавните детски градини – обикновено те включват до 10 деца.

Програмата на децата е повече от осъвременена и всички частни детски градини София включват в заниманията задължително чужди езици, най-често английски и немски, определени творчески дейности, като например рисуване, приложни изкуства, музика, театър, и спорт. Така малкото ви съкровище има възможност да се изяви в различни насоки.

child_school

В частни детски градини София се предлагат дори удобства за работещите родители като специални паркоместа, прекрасна материална база, неосъществена мечта за държавните, тъй като това все още не е национален приоритет. Храната е здравословна, топла и питателна, а такава детето невинаги има в държавното учреждение. Осигурено е дори видеонаблюдение, с помощта на което родителите могат да следят заниманията на своето дете по всяко време.

Професионализмът на кадрите тук непрекъснато се усвършенства и развива, за да бъде на нужното най-високо ниво, стремежът е обучението да е елитно, но изключително приятно и под форма на игра.

Ето защо частната детска градина е определено най-удачното и желано за вашата рожба място, където детето ви ще получи своя най-висок житейски старт, а вие ще бъдете спокойни и сигурни, че сте поверили своето най-голямо богатство в най-добрите и сигурни ръце.

Tags:

©2024 Shkola BG Всички права запазени