Детска градина с английски - София
  • гр.София, ул. Мърфи №26
  • 02 981 91 91 | 0884 948 069
  • cosmoskids@gmail.com

„COSMOS-KIDS” английска ясла с детска градина – нашата нова стратегия за иновативна грижа към децата. Създадохме концепция за ясла, детска градина, която развива децата като самоуверени, успешни и преди всичко учещи през целия живот личности.

За COSMOS-KIDS светът е покана за учене и откриване.

Децата в COSMOS-KIDS английска ясла с детска градина растат двуезични – с английски език и майчиният си език. От момента, в който ни ги поверите, до момента, в който си ги вземете, те ще бъдат в англоговоряща среда.

Децата в COSMOS-KIDS английска ясла с детска градина са с различни националности. Те растат отворени и толерантни към пол, раса и религиозна принадлежност.

Cosmos-kids като двуезична ясла с детска градина е включен в европейската кампания за ранно чуждоезиково обучение.

При нас децата са щастливи

Да правим децата щастливи. Да ги разбираме и уважаваме. Да ги развиваме като самоуверени, самостоятелни, креативни, успешни и преди всичко учещи през целия живот личности.

За децата на COSMOS-KIDS светът е покана за учене и откриване.

Учебен Център Космос е българска организация, създадена през 1999 година на 1 Ноември – деня на Народните Будители. Започнахме с езикови обучения за деца и възрастни. През 2000 година станахме представители на London Study Centre /английско училище с 27-годишна традиция/ и започнахме да предлагаме езиково обучение в Англия.
В края на 2000 се лицензирахме според тогавашното българското законодателство. От 2001 година предлагаме специализирани програми за езиково обучение и тренинг на корпоративни клиенти. През 2002 година станахме един от първите членове на ОПТИМА – Българска Асоциация за качествени езикови услуги и започнахме стандартизиране на качеството на езиковото обучение и езиковите програми според европейските критерии. През 2003 година се лицензирахме от консулска служба на МВнР и започнахме предлагане на преводи и легализация на документи.
От есента на 2003 година предложихме на пазара ново, интересно и ефективно езиково обучение за деца от 5 годишна възраст. Разработихме програма за лятна езикова занималня, която стана много популярна и търсена, защото през цялото лято нашите деца са щастливи, усмихнати и знаещи.

През 2004 година езиковите ни програми получиха лиценз от НАПОО – Национална Агенция за професионално образование и обучение.
През 2005 година станахме съучредители на ПРОСПЕРА – Българска Асоциация на консултантите за образование в чужбина. Преминахме тежката акредитация на ОПТИМА за европейско качество в езиковото обучение.
От 2007 година сме съучастници в лингвистични проекти в когнитивната наука.

В момента УЦ “Космос” предлага голямо разнообразие от услуги и възможности за обучение, квалификация, студентски програми, образование в чужбина. Обучаваме над 500 човека годишно.

През 2008 година започнаха незабравимите за деца и тийнейджъри спортни летни и зимни лагери.
През 2008 година разработихме концепция за билингвална ясла, детска градина и занималня за деца от 6 месеца до 7 годишна възраст. С идеята децата да растат двуезични и да бъдат развивани като личности, учещи през целия си живот, самостоятелни, креативни и гъвкави към заобикалящата ги среда.

През януари 2009 година реализирахме проекта COSMOS-KIDS и билингвалната ясла и градина заработиха в самостоятелна къща-музей с двор в центъра на София. Започнахме по-близко сътрудничество с Нов български университет, откъдето провеждат ежемесечни обучения на персонала, изпращат стажанти и наблюдават развитието на децата.

Tags:

©2023 Shkola BG Всички права запазени