В частни детски градини София рожбата ви ще получи наистина

качествено възпитание, обучение и грижа.

С изключително много любов тук педагозите създават топло, комфортно и свободно пространство, където малките да опознават по-добре себе си и света, да творят и да общуват.

В частните детски забавачки се предлагат двуезични учебни програми по различни чужди езици, план за обучение, одобрен от МОМН, танци, йога, пеене, куклен театър, арт и фото ателиета, съдържащи се в основната програма. Допълнителните дейности са също разнообразни: свирене на музикален инструмент, солфеж, художествена гимнастика, модерен и класически балет, плуване, айкидо и други.

Подходът тук е професионален и с много грижа към индивидуалните нужди и потенциал на всяко мъниче. Обучението е под формата на игра, развива естественото любопитство на малчугана и интереса му към света. Педагогиката в частната детска градина е обърната към преживяванията на малкото и неговата индивидуалност. Децата се насърчават да разучават и изразяват вътрешния си свят чрез изкуствата – рисуване, театър, танци, музика.

[nivo_slider source=“post“ link=“none“ size=“650×400″ limit=“3″ effect=“random“]

Материалната база е нова, пъстра и уютна, а здравните грижи са на изключително високо ниво. Всички частни детски градини София обикновено имат голям, слънчев, шарен и безопасен собствен двор. Менюто е пълноценно, здравословно и питателно, съобразено със специфичните нужди на децата, включващо разнообразни свежи плодове и зеленчуци и фрешове. Основните ястия са винаги пресни и топли, подходящи за възрастта на малките.

Частните детски градини в София са много, затова ще изброим само някои от тях. В “Алиса” се изучават английски и немски, изобразително и приложно изкуство, характерни и спортни танци, музика, класически балет, ски, плуване, тенис на корт. “Аладин”, “Алфиета”, “Българанче”, “Бояна” и “Бялото кокиче” са само някои от атрактивните наименования на професионална и модерна грижа за вашето дете. В частна детска градина “Веда” се предлага и обучение по народни танци, балет, тенис на корт и езда. В частната забавачка “Веселата къща” храната е от арт кухня (особено подходяща за злояди деца). В д-р “Петър Берон” за малките питомци се предлага и драматизация, кукловодство, спортни, народни танци, плуване, ски и карате. Частна детска градина „Ежко Бежко” пък предоставя планирано свободно време “Вече сме големи…” – отглеждане на растения, подреждане на трапеза, приготвяне на храна… “Джани Родари” предлага и ателиета за приложни, източни и сценични изкуства.

Всички заведения предлагат и спорт по избор – плуване, бойни изкуства, баскетбол, футбол, тенис и пр. И така списъкът с елитни частни детски градини София е доста дълъг, и определено,

ако имате финансова възможност, не се колебайте да предпочетете частната пред държавната детска градина.

Tags:

©2023 Shkola BG Всички права запазени