Адрес ОН ЛАЙН на www.ilearn.bg
Телефони 0883 478 486
Email gcmila04[@]gmail.com
МАПК4 www.ilearn.bg

Английски онлайн

Добре дошли в iLearn онлайн академия за изучаване на английски език!


iLearn започна като една смела мечта: да създадем нов модел на обучение, чрез който да насърчим учениците си да се изправят пред предизвикателствата на изучаването на чужд език като уникални индивиди и в процеса да успеят да се влюбят в самото учене.

Ние приветстваме ученици на всяка възраст, ниво на подготовка, интереси и таланти, за да отпразнуваме заедно Вашата уникалност и да Ви вдъхновим да откриете най-подходящия за Вас начин да научите английски език!

В iLearn разбираме, че в 21-ви век приложението на езика в ежедневието се изменя, както и нуждите на нашите ученици, методите на обучение и техниката на преподаване. Затова се стремим да оползотворяваме най-новото в сферата на учебните технологии и да изграждаме у учениците си технологична компетентност, като едновременно с това се уверяваме, че им предоставяме изпитаните с времето класически методи и техники в изучаването на чужд език.

Наред с преподаването на английски език, в  iLearn сме си поставили за цел да култивираме у своите ученици и лични умения, необходими в 21-ви век.

[media url=“http://www.youtube.com/watch?v=Vv9AVp8CbwM#t=26″ width=“650″ height=“400″ jwplayer=“autostart=true“]

Tags:

©2020 Shkola BG Всички права запазени

или

ВХОД

или Регистрация

Забравихте си парола?

или

Create Account