Адрес гр.Варна, ул.Ген. Столипин 7, ет1, оф.2
Телефони 052 603 650; 0888 428 645; 0899 805 476
Email ucalfa@abv.bg
МАПК4 www.ucalfa.com

[spoiler title=“За нас“ open=“1″ style=“2″]УЦ”АЛФА” започва дейността си през есента на 1998г. като център за чуждоезиково обучение и професионална подготовка. Предлага общоезиково обучение по английски, немски, френски, руски, италиански, испански, гръцки, турски и португалски и курсове за придобиване на професии в областта на туризма и общественото хранене.

Няколко години по-късно разширява своята дейност, като започва обучение по общообразователна подготовка- курсове за кандидатгимназисти за всички формати на изпити за университети в страната и чужбина; по чужди езици, БЕЛ и математика; подготовка за сертификатни изпити; подготовка на зрелостници за ДЗИ/матура/; на седмокласници – за полагане на конкурсен изпит и НВО за прием в професионални и профилирани гимназии; обучения в помощ на учебния процес за ученици от втори до 12 клас по БЕЛ, математика, история, география, биология, химия, физика,чужди езици.

За да удовлетвори желанието на курсистите си УЦ”АЛФА” предлага избор между групово и индивидуално обучение.
За всички чужденци, пребиваващи в България се организира обучение по индивидуално изготвени програми по български език от преподаватели-педагози, владеещи съответния чужд език.

УЦ”АЛФА” разполага с оборудвани учебни зали в централната част на град Варна и екип от професионалисти, прилагащи съвремени методи в обучението. Всички курсове се провеждат в приятна обстановка и удобно за курсистите време.

Традициите и натрупания опит ни дават право да твърдим, че заедно ще постигнем желаните резултати![/spoiler]

[spoiler title=“Какво предлагаме“ open=“0″ style=“2″]Учебен център „Aлфа” предлага курсове по чужди езици и общообразователна подготовка:

1.Курсове по английски, немски, френски, италиански, испански, руски, гръцки, турски и португалски езици
– индивидуално и групово обучение
– общоезикова, разговорна, специализирана подготовка
– дневни, вечерни, съботно-неделни курсове
– за деца, ученици, студенти, възрастни
– За възрастни:общоезикова подготовказа нива А1, А2, В1, В2, С1 според критериите за Общоевропейска езикова рамка, специализирани и бизнесезикови подготовки, подготовка за явяване на интервю пред работозател за работа в страната и чужбина, за студентски бригади и интервю пред посолства за получаване на виза, разговорни лексикални подготовки, граматични курсове и др.
– За деца в неучилищна възраст- лексикални подготовки, съобразени с възрастовите възможности на децата.
– За ученици – обучения по чужди езици в помощ на учебния процес, усвояване на нов чужд език, за ДЗИ/матури/, за полагане на изпити в ЕГ след 8 клас и приравнителни изпити към ЕГ, кандидатстудентски подготовки, подготовка за сертификатни изпити и др.

2. Общообразователна подготовка
– Курсове по БЕЛ и математика – за кандидатгимназисти, кандидатстуденти, подготовка за ДЗИ/матура/, текущи подготовки в помощ на учебния процес за ученици от всички класове, висша математика – за студенти –подготовка за изпити, курсови работи, контроли и др.
– Курсове по география, история, физика, химия, биология – кандидатстуденти, подготовка за ДЗИ/матура/, текущи подготовки в помощ на учебния процес за ученици от всички класове .

3. Курсове по български език за чужденци, които времено или постоянно пребивават в България

4. Корпоративни чуждоезикови и професионални обучения по специално изготвени учебни програми.[/spoiler]View Larger Map

Tags:

©2024 Shkola BG Всички права запазени