На 25 април 2015 г. от 10.00 до 17.00 часа в пространството пред НДК Посолството на Германия в София организира третото специализирано издание на „Образователната борса“.

Събитието e под мотото „Независимо, какви са плановете Ви за бъдещето, немският език открива хоризонти“.

Акценти в изложението са немският език, възможностите за обучение на немски език и дуалното професионално обучение, предлагано от германски компании в България.

Всички, интересуващи се от изучаване на немски език, от училищно или университетско образование, от стипендии или образователен обмен, от научна или професионална кариера, свързани с Германия, са сърдечно поканени да ни посетят.

Представителите на над 30 образователни институции, сред които детски градини, училища, университети, фондации и фирми ще информират за своята дейност и ще бъдат на разположение за безплатни индивидуални консултации.

Събитието е некомерсиално и изцяло финансирано от Посолството на Германия в София

с цел да се даде възможност на най-голям кръг от граждани да получат специализирана и безплатна информация. По този повод ще сме Ви благодарни, ако имате възможност да публикувате тази информация на Вашата страница в интернет.

[box title=“Повече информация:“ color=“#ef8530″]
[button link=“http://www.sofia.diplo.de/Vertretung/sofia/de/Startseite.htm“ color=“#a0bf01″ size=“3″ style=“1″ dark=“0″ radius=“auto“ target=“blank“]Посолството на Германия[/button] [button link=“https://www.facebook.com/DeutscheBotschaftSofia“ color=“#a0bf01″ size=“3″ style=“1″ dark=“0″ radius=“auto“ target=“blank“]Facebook[/button]
[/box]

Tags:

©2024 Shkola BG Всички права запазени