• гр. София, ул. Алабин №10
  • 0899179613 | 0882426255
  • passshep@passshep.com

The Passionate Shepherd е образователен център

с независими преподаватели, който предлага курсове за подготовка:

Матури 2014

Подготовката за матури 2014 гарантира максимална резултатност при най-важния изпит за всички зрелостници. Нашият екип ще ви консултира и насочи при избора на втория матуритетен предмет, както и при избора на бъдеща специалност и кандидатстудентски изпити.

Сертификати

Общоезиковите сертификатни курсове IELTS, TOEFL, FCE, CAE, CPE удостоверяват лингвистични компетенции при кандидатстване в световни университети. Професионалните сертификатни курсове за юристи и икономисти ILEC и ICFE гарантират уменията за работа в международен правен и финансов контекст.

Кандидатстудентски изпити

Учебните програми за кандидатстудентски изпити комбинират подготовка за кандидатстване в множество университети и са съобразени с различните изпитни формати на висшите училища. В обучението прилагаме холистичен подход – от съвети и насоки за избор на подходящ университет до безплатно предоставяне на подбрани материали и авторски учебни помагала.

За нас

Учебните програми и методи, които използваме, надграждат лингвистичните компетенции и са с културологична насоченост.

Курсовете по английски език съчетават английска и американска културна история и експериментални методи и подходи в чуждоезиковото обучение. Пиететът към езика, талантът и стремежът за академични и професионални знания са запазена марка на всички наши студенти.

Уникалното ни предимство при подготовка в The Passionate Shepherd са високият професионализъм, академичните стандарти и умението да провокираме вдъхновение и креативност.

Преподавателите в образователен център The Passionate Shepherd са висококвалифицирани правоспособни професионалисти и прилагат към всеки курсист индивидуално отношение и лична ангажираност.

Tags:

©2022 Shkola BG Всички права запазени

или

ВХОД

или Регистрация

Забравихте си парола?

или

Create Account