Адрес Стара Загора, ул. Сава Силов 80
Телефони 0885 395959, 0886 827081
Email plamache_ec@abv.bg
МАПК4 www.plamache.com

 Занималня „Пламъче” Стара Загора е разположена в централната част на гр. Стара Загора, в близост до II-  ро ОУ у-ще”П.Р.Славейков”, СОУ”М.Горки” и VI-то ОУ”Св.Никола”, на ъгъла между ул.”Сава Силов” и ул.”Ген  Столетов” , в новопостроената пететажна сграда на Образователен  център „Пламъче”.Занималнята разполага с три просторни , слънчеви етажа, модерно оборудвани,  климатизирани и газифицирани, единият от които е зала за спорт, танци и йога.

Условията в занималнята са близки до домашните. Чувството за сигурност, което дава домът присъства и в  занималня”Пламъче”, както във взаимоотношенията дете-педагог, така и в заобикалящото го обкръжение.

Центърът разполага още и с физкултурен салон и легла за спане за най-малките както и се празнуват  рождени дни.

В занималнята работят пет висококвалифицирани, всеотдайни и любящи, ползващи се с добро име учителки  всяка, от които работи с група до 7 деца и две лелки, които приготвят топла храна, съобразена със  здравословното хранене, и се грижат за високата хигиена взанималнята.

Занималня ”Пламъче” Стара Загора предлага предучилищна подготовка, учение и забавни игри, весело настроение не само през учебната година, но и през лятото.

В занималнята работят пет висококвалифицирани, всеотдайни и любящи, ползващи се с добро име учителки всяка, от които работи с група до 7 деца и две лелки, които приготвят топла храна, съобразена със здравословното хранене, и се грижат за високата хигиена в занималнята.

Лятна занималня „Пламъче” предлага както месечно и целодневно посещение, така и почасови занимания . Допълнителен бонус за родителите е по-късното работно време.

Английският езиков курс през лятото е истинско забавление за децата от занималня „Пламъче”. Четенето на открито, закуска сред природата или”Как да приготвим храната си сами” е част от ежедневните занимания.

Занималня ”Пламъче” е част от Образователен център „Пламъче” Стара Загора, който предлага допълнителни курсове и специализирана подготовка по български език, математика и английски език дори и за седмокласници.

Готови сме да изпълним и индивидуални желания на родителя за своето дете!

Записваме  деца, навършили само  2 години. имаме групи:

  • Първа – 2 и 3 годишни,
  • Втора – 4 и 5 годишни,
  • Предучилищна група – 6 годишни
  • Занималня – от І до V клас. За VІ и VІІ клас

За да получите актуална информациа относно цените на занималнята в Стара Загора моля да се обадите на телефон 0885 395959.

Обадете се и ще получите актуална информация относно всички въпроси свързани със заплащането и престоя на Вашето дете при нас.


View Larger Map

Tags:

©2023 Shkola BG Всички права запазени