Адрес гр. Варна, бул. Сливница 70, ет. 2
Телефони052 989 526, 0882 098 224
Email info@logistacenter.com
www.logistacenter.com

[nivo_slider source=“post“ link=“image“ size=“650×450″ limit=“10″ effect=“random“ ]
[spoiler title=“За нас“ open=“1″ style=“2″]
Езиков център Логиста е създаден, за да Ви помогне да преодолеете езиковата бариера между Вас и Вашите цели. Нашата мисия е да Ви помогнем да опознаете нови езици и култури, да обогатим и разширим вече придобити знания, които могат да Ви послужат във Вашето обучение, работа и пътувания.

Главната задача, която сме си поставили, е да създадем среда за Вас, където ще можете да се научите да разбирате и да говорите с Вашите събеседници от други националности, защото свободното общуване ще Ви отвори много врати към нови възможности. Поради това ние предлагаме езикови курсове както за ученици и студенти, така и за работещи и търсещи работа в България или в чужбина.

В секцията Курсове ще откриете повече подробности какво точно предлагаме и сме сигурни, че ако желаете да учите ще намерите своя езиков център при нас.

Можете да ни посетите на адрес град Варна, бул. Сливница 70, ет. 2 или да ни пишете на info@logistacenter.com за повече информация. [/spoiler]
[spoiler title=“Курсове“ open=“0″ style=“2″]

Езиков център Логиста организира курсове по Английски, Бизнес английски, Немски, Бизнес немски, Испански и други езици както за възрастни, така и за учащи. След преминаване на всяко ниво се издава удостоверение за завършен курс по съответното ниво.

За възрастни

1. Езикови курсове насочени към общи знания

Тези курсове са така наречените стандартни, където целта на учащия е да се запознае с езика или да доразвие придобитите вече знания. Тези курсове се предлагат в нива, като се полага входящ тест по желание на курсиста.

2. Разговорни тематични езикови курсове

Тези курсове са пригодени към специфични теми, които се определят от целта на посещенията на курсистите, например терминология, с която желаят да се запознаят свързана с тяхната професия, обучение или туристическо пътуване. Набляга се на умението да се говори свободно. Темите могат да варират според нуждите и желанията на курсистите.

3. Подготовка за интервюта за работа

Тези курсове са тясно специализирани към подготовката за конкретно интервю за работа. Те имат за цел да помогнат на курсиста да впечатли със своите езикови познания и да се справи безпроблемно с въпросите, които могат да му бъдат зададени при реалното интервю.

4. Специални програми за студенти и работещи, заминаващи в англоговорящи страни

Тази програма е специално насочена към хора, които ще заминават да учат, на бригада или да работят в среда, където основният език е английският. В курса се набляга на лексика, теми и ситуации, с които ще се сблъскат при пребиваването си в чужбина. Основната цел на курса е, след приключването му, курсистите да могат по-лесно да говорят на английски и да преодолеят началния страх от чуждоезиковата обстановка.

За учащи

1. Езикови курсове в помощ на ученика

Тези курсове се предлагат, за да помогнат на учащите при затруднения с езика в училище.

2. Извънкласна подготовка по чужд език

Тези курсове са така наречените стандартни, където целта на учащия е да се запознае с езика или да доразвие придобитите вече знания. Тези курсове се предлагат в нива, като се полага входящ тест по желание на курсиста.

3. Подготовка за изпити

За допълнителна информация попитайте на посочените телефони или на нашия еmail.

Структура на провежданите езикови курсове

Вид курс Брой учебни часове Продължителност на часa Брой посещения Продължителност на курса
Кратък 30 45 мин 15 5 седмици
Стандартен 60 45 мин 30 10 седмици

Едно посещение е равно на два учебни часа.

Всички езикови курсове се предлагат както индивидуално, така и в групи.

Предложената структура подлежи на индивидуални договорки в зависимост от желанието на курсиста.

[/spoiler]

Вижте по-голяма карта

Tags:

©2021 Shkola BG Всички права запазени

или

ВХОД

или Регистрация

Забравихте си парола?

или

Create Account