Адрес София, ул. Г. С. Раковски 99
Телефони 02/480 47 43 | 0887 860 207
Email columb_mt@abv.bg
МАПК4 www.columb-mt.com

[jcarousel source=“post“ link=“image“ size=“150×150″ limit=“5″ items=“4″ speed=“400″ margin=“10″]

[spoiler title=“За нас“ open=“1″ style=“2″]

Колумб – откривателят на Новия свят, вдъхнови екип от опитни и ентусиазирани преподаватели да създадат школа за чуждоезиково обучение. В приятна атмосфера малки и големи поемат по трудния път на изучаването на чужди езици, умело водени от квалифицираните и мотивирани филолози от Езиков център „КОЛУМБ”.

В процеса на изучаване на езика се използват съвременни учебни системи на водещи издателства от Великобритания, Германия, Испания, Франция и Португалия.

Курсовете се провеждат по най-добрите и утвърдени езикови системи, развиващи паралелно 4те основни езикови умения: четене, слушане, писане, говорене.

В часовете на Езиков център „КОЛУМБ” се използват множество допълнителни материали, мултимедийно обучение, както и прецизна система за тестово оценяване, съобразена с общоевропейската езикова рамка.

Малки групи и индивидуален подход, гъвкав график на обучение, непринудени отношения между курсисти и преподаватели, са запазена марка на Езиков център „КОЛУМБ” и превръщат школата в любимо място за изучавание на предпочитания чужд език.

[/spoiler]

[spoiler title=“Езиков център КОЛУМБ-МТ ПРЕДЛАГА“ open=“0″ style=“2″]

Целогодишен курс за ученици в езикови гимназии

Подпомага подготовката в училище и успешното покриване на езиков тест в края на учебната година. Разнообразни методи за успешно овладяване на учебния материал. Тренировъчни тестове през целия курс.

Курсът е за английски, немски, испански и френски език

300 лв. за учебен срок при група 4-10 деца;
Индивидуални занимания: 12 лв. на учебен час.
Полуиндивидуални /2-3 деца/: 8 лв. на учебен час.

КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА

Езиково обучение за деца от 4 до 7 години

Занятията са от един час по 50 минути, 10 занятия месечно, в удобно за родителите и децата време. Учебната година е от октомври до май…

Езиково обучение за деца 1ви – 8ми клас

Занятията са от два часа по 40 минути, два пъти седмично, 10 занятия месечно или 20 часа месечно, в удобно за Вас и децата време…

 

ИНТЕНЗИВНИ КУРСОВЕ

Начало на интензивните курсове:01.10, 15.10, 01.11, 15.11, 01.12. 15.12.2013 г.[/spoiler]View Larger Map

Tags:

©2021 Shkola BG Всички права запазени

или

ВХОД

или Регистрация

Забравихте си парола?

или

Create Account