Адрес гр. Пловдив, ул. Капитан Райчо Николов №2
Телефони 0882 26 27 00
Email englishschool(@)englaland.com
МАПК4 www.englaland.com

В езиков център Инглаленд се използват съвременни методи на обучение, които допринасят за ефективно усвояване на четирите езикови умения – слушане с разбиране, говорене, четене и писане.

Учебните системи са умело подбрани от методистите на Инглаленд според спецификата на обучаващата се група – възраст, интереси и езикови умения.

[nivo_slider source=“post“ link=“none“ size=“645×240″ limit=“5″ effect=“random“]

Убедени сме, че нашите ученици ще получат прекрасни дипломи за владеене на английски език, ако след своята подготовка се явят на изпит за международен сертификат. За малките курсисти на Инглаленд на възраст от 8 до 12 години се организира подготовка и изпит за международните детски сертификати на University of Cambridge – Starters, Movers и Flyers.

При нас можете да се подготвите успешно и явите на изпит за престижните международни сертификати за големи First Certificate in English (FCE), Certificate in Advanced English (CAE), Certificate of Proficiency in English (CPE) на University of Cambrige.

Ние обучаваме деца, студенти и работещи. Организираме и провеждаме курсове за корпоративни клиенти. Целта е да придобият езикови компетентности в различни области на професионалната сфера.
[note color=“bfce97″] Курсове по английски език

[spoiler title=“За деца“ open=“1″ style=“2″]

Курсове за деца в предучилищна възраст
Програма Juniors ( 4 – 6 годишна възраст)

За нас е важно, когато децата кажат първите си думички на английски език, ние да сме до тях и да ги окуражим. Ето защо, акцентът в тази програма е формиране на положително отношение към езика у малките ученици. През този етап от обучението си децата развиват езиковите умения за слушане с разбиране и говорене. Те научават нови думи, фрази и изречения при всяка среща с героите от учебника и книжките. Ученето се превръща в приятно занимание, благодарение на часовете изпълнени с игри, песни, състезания и приказни истории.

Курсове за деца в начална училищна възраст
програма Primary

Тази програма е с продължителност четири години. Целта е формиране на езикова грамотност у учениците чрез поетапно надграждане на уменията за слушане с разбиране, говорене, четене и писане. Темите на уроците в учебника са интересни и близки до децата.[/spoiler]
[spoiler title=“За тийнейджъри и гимназисти“ open=“0″ style=“2″]
Курсове за тинейджъри и гимназисти

Adventure Teens and High School Programmes

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ТИНЕЙДЖЪРИ
Нашата цел при обучението на тинейджъри е да им помогнем да се почувстват уверени в своите знания и мотивирани да изучават английски език. Интересните игри и състезания въвличат тинейджърите в процеса на учене. Те се чувстват удобно в час и се наслаждават на всеки момент.
Учебната система, по която учат курсистите е Adventures. Тя е изключително богата на лексика и граматични конструкции. Темите в учебника са увлекателни и забавни за тинейджърите. Те биват въвлечени в свят на рок музика, концерти, филми, лагери, експедиции и др.Балансирано разпределеният материал помага на учащите да усвоят четирите езикови умения – четене, слушане, писане и говорене.

Програмата Teens Hello е създадена специално за деца в 5 и 6 клас, които не са изучавали английски език до сега. След завършване на нивото Вашето дете има възможност да получи сертификат за владеене на английски език на University of Cambridge.
По време на програмата учениците:
– Постепенно развиват уменията си за говорене, като усвояват лексика, граматика и граматични конструкции в контекста на интересни теми и диалози.
– Пишат съчинения и разработват проекти от 140 думи на близки за тях теми.
– Учат се да пишат писмо, статия, резюме и др.
– Четат две книжки – класическа английска литература.
Програмата Young Teens е създадена специално за ученици в 4 и 5 клас, които са изучавали английски език. Тя е естествено продължение на програмата за деца Primary 4. След завършване на нивото Вашето дете и ма възможност да получи сертификат за владеене на английски език на University of Cambridge – Flyers.
Програмата Teens е разработена за тинейджъри в 5 и 6 клас, които са изучавали английски език. Тя отговаря на ниво А1 от ОБЩАТА ЕВТОПЕЙСКА ЕЗИКОВА РАМКА. След завършване на нивото Вашето дете има възможност да получи сертификат за владеене на английски език на University of Cambridge.
По време на програмите учениците:
– Гледат видео уроци, които обогатяват речниковия им запас.
– Пишат съчинения и разработват проекти от 160 думи на близки за тях теми.
– Учат се да пишат есе, писмо, статия, резюме и др.
– Четат две книги – класическа английска литература.

Курсове по Английски език за Тинейджъри и Гимназисти
КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ГИМНАЗИСТИ
Програмата High School е разработена в пет поредни нива:

 • High School 1 – Elementary
 • High School 2 – Pre-Intermediate
 • High School 3 – Intermediate
 • High School 4 – Upper-Intermediate
 • High School 5 – Advanced

Учениците постепенно и трайно усвояват английската граматика, развиват езиковите умения за говорене, слушане с разбиране, четене и писане и натрупват богат речников запас. Гимназистите четат книги на класически и съвременни английски автори, дискутират интересни за тях моменти. Пишат есета, статии, резюмета на филми, книги и др.
След края на учебната година, учениците на ENGLALAND имат възможност да се явят на изпит за най-престижния сертификат на University of Cambridge за големи FCE, CAE, CPE и IELTS и да получат международна диплома.

[/spoiler]
[spoiler title=“За възрастни“ open=“0″ style=“2″]

КУРС ПО ОБЩ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК В ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ИНГЛАЛЕНД
Курсът включва пет нива – Beginner, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate и Advanced.
Това е идеалният за Вас курс, ако желаете да общувате свободно в различни комуникативни ситуации. Учебната система е New English File. Граматиката, лексиката, произношението и уменията са балансирано интегрирани във всеки урок. Темите са интересни и близки до Вашето ежедневие и стимулират желанието за общуване. Слушат се автентични текстове и диалози. Реалните ситуации се пресъздават, благодарение на видеото, включено в уроците.
На всички, успешно преминали курса по общ английски език, се издава сертификат за владеене на съответното ниво, като нивата в езиков център Englaland съответстват на нивата, определени в Общата европейска езикова рамка.
КУРС ПО БИЗНЕС АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Курсът включва четири нива – Elementary, Pre – Intermediate, Intermediate и Upper-Intermediate.
Системата помага на курсистите да придобият необходимите им умения лесни и бързо, чрез силно комуникативно учебно съдържание, с интерактивни материали, както и експертни съвети, дадени от едно от най-добрите бизнес училища.
Защо да избера курса по бизнес английски език ?
– Комуникативен опит в различни делови ситуации – телефонни разговори, интервюта, срещи, кореспонденция и др.
– Уроци, в които са включени актуални теми свързани с деловото ежедневие.
– Развива не на езиковите умения чрез обсъждане на реални бизнес ситуации във всеки урок.
– Комуникативното учебно съдържание покрива бизнес езика, които се използва във всички нива от йерархията в една организация.
Какви са резултатите?
Вие ще станете по-уверени на работното място и умело ще използвате езика в различни делови ситуации.

КУРС ПО СПЕЦИАЛИЗИРАН АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Oxford English for Careers е система за обучение на която курсистите имат възможност да усвоят специализирания английски за нуждите на своята кариера в сферата на финансите, търговията, туризма, медицината и техниката.
Кой е подходящият за мен курс по специализиран английски език?
Медицина
Програмата е подходяща за студенти, медицински сестри и лекари. Учебната програма е основана върху комуникативните умения, които са необходими за явяване на изпит OSCE ( Objective Structured Clinical Examination). Комуникативните упражнения запознават курсистите с полезни практически техники за общуване с пациенти в различни ситуации. Изучава се и специална медицинска терминология за ефективно сътрудничество между колеги.
Финанси
Учебната програма е подходяща за студенти и работещи, които искат да общуват свободно на работното място. Вие ще имате възможността да усвоите терминологията, която е нужна да се справяте успешно в различни комуникативни ситуации. Езиковите Ви знания и умения ще се подобрят, благодарение на разнообразни упражнения. Разрешаването на казуси ще Ви накара да говорите, пишете и мислите на английски език.
Търговски английски/Туризъм
Учебната програма развива уменията за общуване на английски език в официално-делова и неофициална сфера на общуване.Това включва участие в срещи, презентации и др. Провеждат се дискусии на различни теми свързани с търговията и туризма.
На всички, успешно преминали курса по общ английски език, се издава сертификат за владеене на английски език. Нивата в езиков център Englaland съответстват на нивата, определени в Общата европейска езикова рамка.
Технически английски
Тази програма е предназначена за специалисти и студенти по инженерни дисциплини. Използват се автентични текстове, нагледни илюстрации и схеми. Обект на дискусия са съвременни теми, които отразяват най-новите технически тенденции. В часовете са интегрирани ролеви игри на реални ситуации от професионалното ежедневие, които допринасят за развитието на комуникатвните умения.[/spoiler]
[spoiler title=“Teacher Training“ open=“0″ style=“2″]

Teacher Training
преподаване на английски език на деца и възрастни

Курсът е предназначен за преподаватели и студенти, които искат да развият уменията си за преподаване на английски език с помощта на практически курс. Темите са свързани с иновативни техники и методи в чуждоезиковото обучение, мотивация при учениците и др. Всеки участник получава сертификат.

Курсът се състои от седем модула:

 • Lesson planning
 • Teaching the four language skills – Listening, Speaking, Reading and Writing
 • Teaching grammar
 • Teaching vocabulary
 • Classroom management
 • Testing and evaluation
 • Error correction[/spoiler]

[spoiler title=“Допълнителни програми“ open=“0″ style=“2″]

Допълнителни програми
в езиков център Englaland

ЛЕТНИ ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦА
За малчуганите, които обичат забавлението и го съчетават с учението, сме разработили специална лятна програма по английски език.
Какво ще прави Вашето дете?
– Ще учи английски език.
– Ще чете книжки.
–Ще играе игри в парка.
– Ще ходи на театър.
– Ще рисува.
– Ще участва в допълнителните програми на английски в Инглаленд.
Извънкласните дейности се организират по желание на родителите по предварително предложена седмична програма.
Програма Science
Програма „Наука е неразделна част от учебните занятия в летните курсове за деца в Инглаленд. Тази програма има за цел да запознае децата с нашата история, с растителния и животински свят, с основни природни закономерности. Всяка седмица децата научават нещо ново и любопитно за света около нас.
Програма Golden Books
Четенето на книжки е неразделна част от езиковото обучение. Децата четат класически приказки и обогатяват своята култура и знания. Чрез драматизации децата общуват на английски езики показват своя потенциал. А най-малките слушат с интерес приказките на своя учител и заедно ги изиграват с помощта на куклен театър.
Програмa Green World
Децата участват в различни дейности, с цел да направим нашата планета по-добро място.
Какво правим?
– Учим за разделното изхвърляне на отпадъците.
– Що е това „Recycle“ .
– Как да се грижим за растенията.
– Къде се изхвърлят старите батерии и лекарства.
–Още много полезни за здравето неща.
Festivals Around the World
Това са еднаот най-интересните програми за децата. Те са изключително любопитни да научат как празнуват хората по света, имат ли и те празници като нашите, с какво техните са по различни. Също така с радост учат думички свързани с празниците и обичаите на другите народи.
Кои празници са заложени в програмата?

 • Christmas
 • Easter
 • St. Valentines Day
 • Mother’s Day
 • La Tomatina
 • Halloween
 • Thanksgiving Day

ЗЕЛЕНО УЧИЛИЩЕ ENGLALAND ADVENTURE CAMP
Това е истинска ваканция за Вашите деца, които жадуват за нови приятелства, игри на открито, приключения сред природата и чист планински въздух.
– Децата учат английски език по два учебни часа всеки ден.
– Организират се спортни игри на открито и плуване.
– Децата участват в програмата Golden Books.
– Английски език учат и в прогрмата Green World. Tя е с продължителност един учебен час. В тази програма децата учат за природните забележителности, животните, растенията и природните явления.
– Учениците ходят на пикник и посещават близките забележителности.
– Special nights е тематична вечерна програма, в която децата показват своите таланти, изобретателност, участват в драматизации и различни игри.
[/spoiler]
[/note]

Бизнес курсовете се препоръчват за кандидат-студенти, студенти и работещи, които искат да придобият езикови знания и умения, тясно свързани с професионалните им нужди в сферата на икономиката, инженерството и медицината.

В езиков център Инглаленд се организират семинари за учители. Те са подходящи за практикуващи учители, студенти и педагози, които искат да споделят опит и идеи. Темите са свързани с иновативни техники и методи в чуждоезиковото обучение, мотивацията при учениците и др. Всеки получава сертификат за участие.

 


Вижте по-голяма карта

Tags:

©2023 Shkola BG Всички права запазени