• гр. София, Бул. „Ломско шосе“, бл.172, вх.Д, ет.1
  • 02 938 61 99 | 0898 424 260
  • theglobe@mail.bg

Езиков център „Глобус“ е създаден през м. септември 1997 г. Центърът е специализиран в чуждоезиково и най-вече обучение по английски език на хора от различни възрасти и се стреми вече  петнадесет години да разработва и прилага методи на преподаване, съобразени с най-новите тенденции в обучението на чужд език.

Нашият екип е квалифициран,   интелигентен и мотивиран в работата си . Целта ни е да предложим качествено и ефективно чуждоезиково обучение за деца, младежи и възрастни. Преподавателите ни са филолози с  опит и познания за различните видове системи на обучение и методика на преподаване у нас и в чужбина. Те са и добри педагози, които обичат работата си и умеят да общуват със своите ученици.

Курсовете по английски се провеждат по едни от най-добрите и доказали ефективността си системи за обучение. Групите са малки – от 6 до 8 души, което позволява индивидуален подход и съобразяване със специфичните потребности на обучаващите се при нас. Обстановката е уютна и комфортна. Разполагаме с  библиотека от книги, речници и помагала за допълнителна подготовка по английски език, с много нагледни материали и постери.

Обучение

Целогодишното обучение по английски език в Езиков център „Глобус“ е предназначено предимно за деца и младежи от 6 до 19 години, разделени в малки групи, съобразно възрастта и нивото на владеене на езика. Това е пълен курс на обучение, който дава възможност за създаване, развитие и упражняване на езиковите умения във всяка една езикова област – четене, писане, говорене и слушане с разбиране.

Заниманията по английски език обхващат период от 8 месеца (октомври – май) и се извършват по академична модулна програма, съобразена с възрастта и отговаряща на образователните стандарти.

Всяко ниво  е от  120 учебни часа и се провежда в предпочитано за учениците време. Периодично се провеждат тестове за оценка на получените знания. Преминаването във всяко следващо ниво става само след успешно издържан тест. В края на учебната година учениците получават сертификат за владеене на езика. Приемът в ЕЦ „Глобус“ става с полагане на входящ писмен и устен тест за определяне нивото на владеене на езика (с изключение на начинаещите)

Центърът осигурява високо квалифицирани преподаватели – филолози и добри педагози и работи по съвременни оригинални системи на обучение по английски език. Основен принцип в нашата работа е поддържане на високо качество на обучение и създаване на трайни комуникативни езикови умения.

Целта на обучението ни е учениците да усвоят знанията, необходими им за успешно представяне на изпитите за получаване сертификатите на Cambridge University (FCE, CAE и CPE), TOEFL и на други международно признати дипломи.

Курсове

ЕЦ „Глобус“ предлага модерно и ефективно чуждоезиково обучение на всички нива за деца и възрастни, съобразени с нуждите и свободното време на своите клиенти. Формата на обучение избирате вие:

  • ЦЕЛОГОДИШНО ОБУЧЕНИЕ по английски език за всички нива в рамките на учебната година: 8 месеца (октомври – май). Занятията са 2 пъти седмично по 2 уч.часа сутрин или след обяд за ученици и вечер за студенти и работещи. Едно ниво покрива от 120 уч. часа.
  • ПОЛУИНТЕНЗИВНИ тримесечни курсове – 2 пъти седмично по 3,5  уч.часа в предпочитано време. Едно ниво покрива 100  уч.часа.
  • ИНТЕНЗИВНИ курсове – 45 дни, 60 уч.часа, 3 пъти по 3 уч.часа седмично.
  • ЗА ФИРМИ – курсове по английски за професионални нужди, бизнесГлобус,английски,език,надежда,english контакти и пътуване.
  • ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ
  • ПОДГОТОВКА за сертификатите на Cambridge University.
  • ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ по английски език за деца (м.юни – юли).
Tags:

©2024 Shkola BG Всички права запазени