Модерните и иновативни частни езикови школи в София се наложиха вече успешно на българския образователен пазар. languageТе се превърнаха в предпочитано място, където по бърз, утвърден и удобен за всяка възраст начин може да се усвоят по съвременни учебни методики много от най-използваните днес чужди езици – немски, английски, френски, испански, руски и т.н. Предлаганите схеми и нива на обучение предоставят възможност за занятия в най-удобно време и по подходяща за всеки програма. Курсовете в частните езикови школи са целогодишни – летните започват още от юни, в началото на всеки месец през лятната ваканция, с ежемесечни записвания и програма, а от септември-октомври по график стартират и зимните.

IELTS_TOEFLВ школите, станали синоним за високо качество на образование в България, се предлага изключително надеждна подготовка за изпитите IELTS и TOEFL и за сертификатите на Кеймбридж FCE, CAE и CPE. Ако искате по-интензивно обучение за тези елитни изпити, които ще отворят много врати пред вас или порасналото ви вече дете за най-престижните учебни заведения на Запад или в Щатите, то тя се организира ежемесечно на или около 1 число по график. Груповите курсове за малчугани и тийнейджъри пък започват поетапно два пъти в годината – на 15 септември и на 2 януари, като разбира се, тези дати са ориентировъчни. За повече информация за програмата и хорариума трябва да се обърнете към определената частна езикова школа. Със сигурност ще откриете удобни за вас или вашето дете курсове.

Защо образователната програма в частните езикови школи е много по-качествена, в сравнение с тази в държавното средно училище? Тук се изхожда от основната максима, че езикът служи за съхраняване на знанието от световен мащаб, но негова основна функция е комуникацията. Затова и основен акцент тук се дава на уменията за общуване на обучаващите се, като целта е те да усвоят езика не само писмено, но и свободно да могат да разбират и говорят на него.

students

Как се постигат тези умения? Доказано е, че те се развиват най-добре при работа в малки групи от деца или възрастни, като атмосферата, за разлика от тази в държавното школо днес, е задължително сътрудническа и приятелска. Водещи са желанието за взаимопомощ, радостта, творчеството и, разбира се, стремежът към нови знания.

Обучението в частните езикови школи е и напълно съобразено с Европейската обща езикова рамка (CEFR), всяка група работи на съответното ниво. Нещо повече – частните езикови школи са подбрали най-доброто от езиковите обучителни системи, които са доказано възможно най-елитни и модерни не само в Европа, но и по целия свят.

Tags:

©2024 Shkola BG Всички права запазени