• гр. София, ж.к. Младост 1, бл. 87, вх. 9
  • 02 865 0405
  • hello@exploratoria.bg

Експлоратория е място за учене. Името е вдъхновено от Експлораториума на Сан Франциско – музей, чиято мисия е да промени начина, по който светът се учи през 21-ви век.

Експлоратория провежда курсове по английски език за деца и тийнейджъри, както и индивидуално обучение. Успешно преминатите нива са добра подготовка за явяване на изпит за придобиване на сертификат от университета Кеймбридж. Индивидуалният подход е застъпен и при груповите курсове на Експлоратория, тъй като нашите групи не надвишават шест ученика с едно и също ниво на владеене на езика. Нивото на владеене на езика на всички курсисти се определя от нас с тест за ниво, който се полага на място в Експлоратория и е безплатен.

По време на провеждането на курсовете нашите ученици ще участват и в много занимания извън класната стая, на които ще се забавляват, ще спортуват и ще и ще упражняват уменията си за комуникация на английски език.

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Експлоратория провежда курсове по английски език за деца и тийнейджъри във възрастова граница между 7 и 18+ години, както и индивидуално обучение за ученици с конкретни цели и необходимости. Ние осигуряваме обучение по утвърдени езикови системи, като наред с изучаването на самия език наблягаме и на придобиване на изпитни умения и подготовка за явяване на изпит за сертификат от световно утвърдения университет Cambridge. За определяне на стартовото ниво на курсистите се преминава през тест за ниво и консултация с квалифициран преподавател.

Tags:

©2023 Shkola BG Всички права запазени