• гр. София ж.к. Лагера ул. “Мъглен” 24, вх. А, ет. 2
  • 02 952 28 61 | 0897 218 484 | 0878 865 744
  • dolphin_88[@]abv.bg

Учебен център „Делфин” е открит през 2005 година. Нашите преподаватели са дипломирани филолози, високо квалифицирани, с много богат опит в работа с деца и възрастни.

Ние предлагаме обучение на чужди езици на нива и целогодишно обучение за ученици по български, математика и чужди езици. Предлагаме курсове по английски език, курсове по руски език, курсове по арабски език, курсове по испански език, курсове по унгарски език.

За начинаещи и напреднали. За възрастни и деца.

Учебният център избра нови, различни и много интересни системи за всички желаещи.

Всичко съобразено с Вашите изисквания и предпочитания!

Високо квалифицирани преподаватели ще станат приятели с Вас и Вашите деца!

С какво сме по-добри?
С качество, с отговорност, и с много силно желание да Ви научим отлично! Групите ни са от 3 до 6 човека, което дава чудесна възможност за повече внимание на всеки от курсистите и за по – сигурни знания.

Искате индивидуално обучение?
Избирайте сами удобно за Вас време и ден! Можем да направим курс по специална програма по Ваш избор. Само ни кажете какво предпочитате!

През цялата учебна година – целогодишно обучение за учениците от 1 до 12 клас.

От юни – стартират детски летни групи за деца след 1, 2, 3 или 4 клас. Предлагат се полудневни занимални, които включват уроци по чужд език по избор.
КУРСОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ

Предлагаме курс в 6 нива по учебната система Cutting Edge.
 І ниво-STARTER
60 учебни часа
 II ниво-ELEMENTARY
80 учебни часа
III ниво-PRE – INTERMEDIATE
90 учебни часа

IV ниво-INTERMEDIATE
80 учебни часа

V ниво-UPPER-INTERMEDIATE
80 учебни часа
За напреднали, нивото включва предимно четене на текстове, практически упражнения по дадени теми, диалози, слушане и разбиране на текстове от запис.
VI ниво-ADVANCED
69 учебни часа
За напреднали, за тези, които искат да водят сериозни разговори на различни теми от ежедневието и от бизнеса, предлага се обсъждане и водене на дискусии по 10 теми от нивото.[/spoiler]

По всеки предлаган език могат да бъдат организирани курсове за деца и възрастни. Целогодишни, интензивни, полуинтензивни и съботно-неделни. Организираме и индивидуални занятия в удобно за курсиста време. Организираме занятия и по месторабота или живеене.
КУРСОВЕ ПО АРАБСКИ ЕЗИК
Kурсове по арабски език се провеждат по учебник, изготвен от преподаватели в Катедрата по арабистика към Софийския университет “Св.Климент Охридски”. Разделен на 4 продходящи нива, които постепенно дават основни познания на граматиката на съвременния книжовен арабски език.
КУРСОВЕ ПО РУСКИ ЕЗИК
Kурсове по руски език се провеждат по учебник “Шаг за шагом”, който предвижда 90 учебни часа, като начално ниво. За желаещите на научат перфектно езика се предлагат следващите възможности, като разговорен руски или делови руски език.
КУРСОВЕ ПО УНГАРСКИ ЕЗИК
Kурсове по унгарски език се провеждат по учебник “Hungar Lingua”.Системата предвижда 3 нива. Учебниците включват диалози от ежедневието, текстове за четене и слушане. За напреднали могат да бъдат изработени индивидуални програми според необходимата област – юридически, икономически, медицински унгарски.
КУРСОВЕ ПО ИСПАНСКИ ЕЗИK
Kурсове по испански език се провеждат по учебник “Nuevo Ven” в 3 нива. Както и всяка друга система за изучаване на чужд език, тя включва граматика, текстове, упражнения; слушане и разбиране на текстове и диалози от касета.

БИЗНЕС АНГЛИЙСКИ
ЗА БИЗНЕСМЕНИ или тези, които искат да стигнат по-далеч предлагаме БИЗНЕС КУРСОВЕ.За тези, които са още в началото на бизнеса, ние предлагаме курс по „First Insights into Business“. Много лесен начин за обясняване на основните неща за бизнеса, с необходимата лексика и упражнения.За професионалисти – „New Insights into Business“. Ще научите как трябва да преуспява Вашият бизнес. Обучението се провежда на изцяло на английски език. След курса ще продобиете увереност във познанията си по езика.

БИЗНЕС РУСКИ
Този курс е предназначен за курсисти, които имат средно общо ниво на руски език, говоримо и писмено. Деловата част на руски език изисква допълнитено изучаване. Учебник „Деловое общение на русском языке “ дава много добри примери за воденето на преговори, писането на кореспонденция. Ще се разиграват различни ситуации, в които можете да попаднете при посещението си в рускоговорящи държави. Този курс ще е много полезен за хора, които използват руски в работата си.

РАЗГОВОРЕН АНГЛИЙСКИ
Ние предлагаме курс по разговорен английски за всички желаещи след INTERMEDIATE, UPPER-INTERMEDIATE, ADVANCED нива. Ние предлагаме уникална система, базирана върху практиката на курсовете по Английски език, предлагани от различни училища в Европейските страни. Този курс е предназначен за тези, които владеят английски език на добро ниво и умеят да се изразяват. Но ако Ви липсва общуване на английски, слушане на английска реч и водене на разговор, точно това ще намерите в нашия курс, защото нашата цел е Вие да забравите за ежедневието си и да се отпуснете и да тръгнете по течението в дълбочината на АНГЛИЙСКИЯЕЗИК. Програмата е разпределена за всеки урок така, че да бъдат обхванати най-интересните и най-важните упражнения.

РАЗГОВОРЕН РУСКИ
РУСКИЯТ ЕЗИК е много близък с българския, и можете си мислите, че не е трудно да се изразявате на руски. Обаче практика показва друго. Ако Ви трябват няколко часа на седмица само да практикувате РУСКИ ЕЗИК, то точно това ние предлагаме. Организираме програмата на курса така, че да бъдат засегнати най-важните теми от ежедневието Ви. В различни ситуации ще имате много добра възможност да се отпуснете и да се изразявате. С помощта на нашите квалифицирани преподаватели ще бъдете научени как е най-лесно да изказвате мнението си и да дискутирате на различни теми.След няколко интензивни седмици в нашите РАЗГОВОРНИ КУРСОВЕ Вие ще се чувствате много по-сигурен, по-уверен след подобна практика и опит.

КУРСОВЕТЕ СТАРТИРАТ ПРИ МИНИМАЛЕН БРОЙ ОТ 4 КУРСИСТА
ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ДАТИТЕ И ЦЕНИТЕ, СЕ ОБАДЕТЕ В ОФИСА НИ.
ЗА ПРИЯТЕЛИ И ЧЛЕНОВЕ НА 1 СЕМЕЙСТВО – 10% ОТСТЪПКА

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

От 4 до 6 годишна възраст
В нашият учебен център предлагаме занятия за най-малките желаещи да говорят на английски език. Занятията се провеждат 2 пъти седмично по 40 минути. Децата много бързо научават думите от урока, пеят песните, рисуват, оцветяват. Освен навиците, необходими за училище, Вашите деца ще научат основите на английския език, които ще са необходими за бъдещето на Вашите деца.

От 1 до 4 КЛАС
Системата ADVENTURE за деца от 1-ви до 4-ти клас е много интересна учебна система, която включва теми, водени от любими анимациони герои. Тетрадка с упражнения помага на детето да се научи на бързо мислене и точно попълване на правилните думи.Използваме и видео материали, за да направим урока по-интересен и разнообразен. Допълнителните книги за четене помагат на учениците да се отпускат и да изразяват мненията си.

От 5 до 8 КЛАС
Учебникът „INSPIRATION“ е много съвременнен и актуален учебник за тинейджери. Предлагаме учебна система в 4 нива, които покриват Европейските нива от А1 до В1. Допълнителните книги за четене помагат на учениците да се отпускат и да изразяват мненията си.

От 9 до 12 КЛАС
Предлагаме учебни материали, според нивото на курсистите и според изисквания.Предлагаме подготовка за различни видове сертификати, подходящи за ученици.

РУСКИ ЕЗИК

От 2 до 4 КЛАС
Учебна система „Солнышко“ е много интересна книжка, която ще привлече всеки ученик от началното училище и ще направи изучаването на руски език лесно и интересно.

От 5 до 8 КЛАС
Използваме учебни системи, по които учениците работят в училището, за да се покрива същият материал. И също така учениците да бъдат по-лесно подготвени за учебния процес в класните стаи.

ИСПАНСКИ ЕЗИК

От 2 КЛАС
Учебникът „Hola“ е лесен начин децата да започнат изучаването на испански език. Ако искате Вашето дете да научи испански като първи или втори чужд език, с помощта на този учебник ще бъдат постигнати много добри резултати.

-предлагаме подготовки за матури, изпити или сертификати
 -предлагаме индивиуална подготовка по избран от Вас учебник
 -ВТОРО дете от семейство получава отстъпка
 -занятията се провеждат два пъти седмично по 1 астр.час
 -групите се оформят в зависимост от смяната в училището

ДЕТСКО ЦЕЛОГОДИШНО ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

ЗА ДЕЦА В ПРЕДУЧИЛИЩНА ВЪЗРАСТ
Предлагаме целогодишно обучение за деца по изучаваният в училище чужд език. Най-разпространеният – английски език – при нас децата Ви могат да започнат да изучават още в детската градина, защото ние предлагаме подготвителен курс за деца в предучилища възраст.

Системата за най-малките е ADVENTURE STARTER и се предлага в две нива. Учебникът е с много привлекателни рисунки с героите от любимите анимационни филми. Заедно с любимите герои децата Ви ще се научат да говорят първите си думи на английски и ще продължат с диалози и лесни упражнения. Ще използват тетрадка с упражнения за бързо запаметяване на думички и ще се научат да ги четат, дори да не знаят да четат на български.

Целогодишно обучение стартира през октомври, но не се изключват възможности и за по-късно записване.

Tags:

©2022 Shkola BG Всички права запазени

или

ВХОД

или Регистрация

Забравихте си парола?

или

Create Account