Адрес София, Ул. „Бузлуджа“ 19, ет. 2
Телефони 02 4449249; 02 9651083 | 0876 929249; 0888 222863; 0899 757009
Email office@childrens-academy-bg.com
МАПК4 www.childrens-academy-bg.com

[note color=“#173d44″][quote style=“1″]Per aspera ad astra
През трудностите към звездите[/quote][/note]

[spoiler title=“ЗА АКАДЕМИЯТА“ open=“1″ style=“2″]

Детската академия на науките, изкуствата и спорта
е частна извънучилищна научнообразователна институция, създадена от д-р Ирина Шопова като средище за развитие и подкрепа на таланта и уменията на децата от 5 до 19-годишна възраст в сферата на науките, изкуствата и спорта.

Преподавателският екип на Академията се състои от висококвалифицирани специалисти в областта на хуманитарните и точните науки, изкуствата, музиката и спорта.

Всички ние сме обединени от идеята да предадем нашата любов към науката и творчеството на децата, за да пресъздадат собствените си детски мечти с четки и боички, на белия лист, с мишка, ноти, глина, танц, микроскоп и телескоп.

Ние искаме да предложим възможност на всяко дете да се докосне до безграничния свят на науката, да се превърне в творец или шампион, да открие своята сила и да развие своя потенциал, като избере неограничен брой научни дисциплини, видове изкуства или спорт и под ръководството на преподавател достигне своя  „звезден“ миг.

 

Ние вярваме, че любовта към науката и творчеството се заражда в детска възраст, но остава за цял живот.

Пътят към звездите започва с детска мечта.

[/spoiler]

[spoiler title=“ПРОГРАМИ“ open=“0″ style=“2″]

Работата на децата в Академията е организирана индивидуално или в малки групи, които са съставени от 2-6 деца.
С оглед възрастта на децата, заниманията са с различна продължителност от:
 • 45 мин. – за децата до 2 клас включително;
 • 60 мин. – за децата до 7 клас включително;
 • 90 мин. за децата до 12 клас включително.

Заниманията по изобразително и приложно изкуство имат за цел да разширят и обогатят първоначалните знания на децата за изобразителното изкуство, видовете и жанровете (живопис, графика, скулптура, илюстрация, компютърна графика, приложните техники – керамика, текстил, мода), за рисуването от натура и принципите на композицията. Провеждат се в блок от два часа по:

 • 45 мин. – за децата до 2 клас включително;
 • 60 мин. – за децата до 7 клас включително;
 • 90 мин. за децата до 12 клас включително.

Заниманията по музика включват работа с инструмент по избор, солфеж и теория и история на музиката и се провеждат в блок от три часа по:

 • 30 мин. – за децата до 2 клас включително;
 • 40 мин. – за децата до 7 клас включително;
 • 60 мин. за децата до 12 клас включително.

Всяко дете може многократно и без ограничения да избира и съставя своя собствена програма, като комбинира според личните си предпочитания индивидуални занимания по дисциплини от различните.

 

Записването за индивидуални занимания, курс или програма в Академията се извършва чрез попълването на формата на страницата „За контакти“, изпращането на и-мейл на адрес:office@childrens-academy-bg.com или по телефона.

[/spoiler]

[spoiler title=“ЦЕНИ“ open=“0″ style=“2″]

Уважаеми родители,

Моля, обърнете внимание на следната важна информация:

Посочените  цени са валидни до 31 декември 2013 г.

Заплащането на избраните занимания се извършва по банков път или на място в офиса (с предварителна уговорка), само след подписването на Договор за участие на Вашето дете в организираните от Академията дейности.

Издаването на фактура за платената сума се осъществява по електронен път, след което копие от документа се изпраща на Вашия и-мейл адрес, или, ако предпочитате, може да получите Вашата фактура в хартиен вариант на място в офиса (след предварителна уговорка).

Банковата сметка на Академията, както и всички необходими данни за издаването на електронната фактура са посочени в Договора между Академията и Вас.

Цената на избраната от Вас дейност се определя от нейната продължителност.

Учебните часове за индивидуални занимания се заплащат както следва:

 • 45 мин. – 15 лева;
 • 60 мин. – 20 лева;
 • 90 мин. – 30 лева.

Всички интензивни езикови курсове са разделени на отделни модули, всеки от които е с продължителност от 100 учебни часа по 60 мин. Цената на един модул е 300 лева.

Цената на всички останали курсове по изпреварващо обучение се определя от седмичния брой на часовете и възрастта на децата и е различна за всеки конкретен курс. Допълнителна информация относно цената, сроковете за заплащане, както и програмата за занимания в избрания от Вас курс, ще бъде предоставена при заявка.

 

Таксата за участие в Есенно-зимната програма на Академията може да бъде заплатена еднократно или на две равни вноски, с или без отстъпки, както следва:

 • еднократно, до 31 август включително, с 20% отстъпка за ранно записване и останалите отстъпки;
 • еднократно, до 20 септември включително, с отстъпка за втори (трети) член от семейството и/или отстъпка за доведен приятел;
 • първа вноска: до 20 септември включително, с отстъпка за втори (трети) член от семейството и/или отстъпка за доведен приятел; отстъпката се калкулира върху сумата на вноската;
 • втора вноска: до 30 ноември включително, с отстъпка за втори (трети) член от семейството и/или отстъпка за доведен приятел; отстъпката се калкулира върху сумата на вноската.

Цената за участие в Есенно-зимната програма се определя на базата на броя часове седмично, в зависимост от възрастта на децата. Продължителността на цялата Програма е 21 седмици. Пълният размер на сумите за участие в Програмата е както следва:

 • за децата до 4 клас включително: 630 лева;
 • за децата до 7 клас включително: 756 лева;
 • за децата от 8 до 12 клас: 882 лева.

Децата от ПК-4 клас, които изберат да работят и в специализираната съботна програма, заплащат отделна такса за участие в тази програма в размер на 189 лева за 21 седмици. Таксата се заплаща еднократно, с 10% отстъпка до 20 септември, или на две равни вноски, в пълен размер, най-късно до 20 септември и до 30 ноември.

 

Таксата за участие в Есенно-зимната програма за 5-годишните деца е месечна и се изчислява за всеки календарен месец на база 10 лева на ден (200 лева за един месец от 20 работни дни). Заплащането се извършва до първо число на всеки месец, в който детето ще посещава Програмата. При предварително заплащане, участие на две или три деца от едно семейство в дейности на Академията, или доведено приятелче на детото, се ползват посочените на страницата отстъпки.

Децата, които участват в Есенно-зимната програма, не заплащат таксата за участие в Коледната програма на Академията.

 

Цената за участие в Коледната програма на Академията е 60 лева. Заплаща се еднократно, в пълен размер, в срок до 20 декември.

 

Сумите, необходими за провеждането на ски ваканциите и екскурзиите, се калкулират отделно,като допълнителна услуга, за всеки конкретен случай и се заплащат непосредствено преди избраното мероприятие.

 

Стойността на Членския внос за участие в Клуба на членовете на Детската академия се определя от избрания период на членство:

 • за 3 месеца – 500 лева;
 • за 6 месеца – 1000 лева;
 • за една академична година (1 септември – 31 юли) – 1900 лева.

Членският внос, независимо от избрания период, се заплаща еднократно, в срок от 01 до 20 септември, за всяка академична година. В случай, че избраният период е 3 или 6 месеца, след изтичането му, семейството дължи съответния остатък от сумата за оставащото време на всяко избрано занимание, в което участва детето.

Присъединяването към Клуба на членовете на Детската академия гарантира участието на Вашето дете във всички посочени от Вас инициативи на Академията за избрания период от време.

[/spoiler]View Larger Map

Tags:

©2024 Shkola BG Всички права запазени