Адрес Варна, ул. Иван Вазов 26
Телефони 0876 616 950
Email форма за контакти
МАПК4 www.detskata-kashta.com

[nivo_slider source=“post“ link=“image“ size=“650×300″ limit=“3″ effect=“random“ speed=“600″ delay=“3000″]

[spoiler title=“За нас“ open=“1″ style=“2″]Създадохме Детската къща, за да предложим на децата на Варна специализирана грижа, съобразена изцяло с особеностите на ранното и средно детство. Държим изключително много на индивидуалния подход, на личната връзка с всяко дете (групите са от максимум 8-10 деца)и на информираността на родителите. Допълнително предлагаме групи за родители и съвместни занимания за деца от 1 до 3г. и родители.[/spoiler]

[spoiler title=“за Kъщата“ open=“0″ style=“2″]

Разположена на тиха улица в центъра на Варна, Детската къща е място за развитие, творчество и учене чрез преживяване и игра за деца от 2 до 5 години.

Детската къща е самостоятелна едноетажна сграда с двор за игри и градини, които децата сами създават и поддържат. Вярваме, че любопитството и промяната са основни стимули за развитието и прилагаме този принцип както в действията си, така и в средата, която създаваме. Ето защо Къщата е различна от всеки детски център или градина, които си виждал.

Тук пространството оживява и приканва децата в един свят на причудливи същества. С нестандартната си форма и необичайна функционалност, мебелите в учебната стая лесно се превръщат в модули за игра след занятията. Героите, надничащи от ъглите, провокират (не само) детската фантазия и съвсем буквално подтикват към творчество… Въобще, при нас формите и пространството не са това, с което си свикнал, a нашата Къща се шегува с обичайните правила и забрани. Най-обичаме да преобръщаме класически фрази наопаки и за това при нас е много вероятно да чуеш нещa от рода на «Хайде да рисуваме по стените» или «да си поиграем с храната»…

[/spoiler]

[spoiler title=“За средата“ open=“0″ style=“2″]

Възпитаваме децата в уважение към природата, чистотата и красивото. През топлите месеци те не само играят и учат в двора на Къщата, но и се грижат заедно с нас за градините. Заедно садим билки, цветя, плодове и зеленчуци.

Много от играчките и мебелите ни са изработени специално за Къщата от естествени материали – дърво, плат, вълна. Не сервираме храна, но осигуряваме безплатно плодове, зеленчуци, минерална вода, натурални плодови сокове и топли напитки (билков чай, какао).

Използваме само биологично разтворими препарати за хигиена и почистване, които са безвредни както за децата, така и за природата. Много държим на екологичната и чиста среда и смятаме за естествено да предадем тази нагласа и на малките гости на Къщата.

[/spoiler]View Larger Map

Tags:

©2021 Shkola BG Всички права запазени

или

ВХОД

или Регистрация

Забравихте си парола?

или

Create Account