Адрес гр. София, ул. Любаш № 2
Телефони 0886 53 56 56
Email info@ecodara.com
МАПК4 www.ecodara.com

Съвременната майка и жена има високи изисквания за отглеждането и възпитанието на децата си. Но често кариерата й изисква да се върне на работното място, когато детето едва е проходило. Възниква въпроса: къде най-добре ще се грижат за моето съкровище? Създадохме частна целодневна детска градина и ясла “Еко Дара”, за да помогнем при решаването на този проблем. Тук обгрижването на децата включва задоволяване на техните специфични нужди от ласка, нежност, хигиена, здравословна храна, внимание и възпитание. Оставяйки детето си при нас можете да бъдете спокойни, че то ще получи необходимите грижи и внимание.
Приемат се деца, навършили 1 година и 3 месеца, които могат самостоятелно и стабилно да ходят.

Основна цел на частна целодневна детска градина и ясла “Еко Дара” е да подпомогнем изграждането на пълноценни личности – спокойни и уверени, готови да поемат предизвикателствата на света, осигурявайки подходящи условия за нормалното им физическо и психическо развитие. Родителите ежедневно получават информация – “листчета” – „Как мина денят” за поведението на детето, както и дейността в градината.

Обучението на децата в частна целодневна детска градина и ясла “Еко Дара” включва:

 • Български език
 • Mатематика
 • Ориентиране в природата и социалния свят
 • Конструктивно-битова дейност
 • Английски език
 • Занимания по музика с музикален педагог
 • Народни танци
 • Музикална анимация
 • Арт ателиета
 • Театър
 • Спорт с професионален треньор
 • Занимания по плуване с инструктор

Програмата ни е насочена към развиване у децата на двигателни и речеви умения, цветови възприятия, социални навици на общуване. Програмата има седмична тематика (според сезона и типичното за него, според празниците и т.н.). Като цялостна постановка са включени интересни за Децата теми, с привлекателен и занимателен характер, които ги обучават както на основни знания и умения, така и в нравствени ценности.

Сутрешното четене е “ритуалът” за нашите Деца, с който те започват заедно деня и им помага да учат едно от друго. Четат се книжки, които се редуват с песнички и това подпомага обогатяването на речника. Чрез разговорите за Времето Децата научават дните от седмицата, месеците, сезоните, природните явления и празниците. Пред въображението на Децата застава предизвикателството да си съчиняват собствена история, която се разгръща с всеки изминал ден и разкрива пред тях отношението “вчера, днес и утре”.

Разработили сме разнообразни дидактични игри и материали, заинтригуващи детското внимание. Децата работят изключително с природни и нетрадиционни материали. Имаме арт ателиета, чиято цел е да дават поле за изява на детските качества, таланти и възможности за себеизразяване. Чрез тях развиваме общуването по между си в образи и думи.

Родителите ежедневно получават информация – “листчета” – Как мина денят – за поведението на детето, както и дейността в градината.

Всяко дете от частна целодневна детска градина и ясла “Еко Дара” има индивидуална папка, в която се събират интересни, направени от него материали. В края на годината, заедно със снимки, запечатващи ежедневието им в детската градина се подаряват на родителите.

Ние, в частна целодневна детска градина и ясла “Еко Дара” подкрепяме стремежа и желанието на родителите за здравословно меню.

За да са здрави, децата трябва да приемат пълноценна, разнообразна и в достатъчно количество храна. Ние знаем, че от храната, храненето и хранителния режим зависят растежа, развитието и здравето на децата. Изграденото в ранно детство хранително поведение задължително повлиява хранителното поведение и здравето в по-късна възраст, затова е особено важно създаването у тях на здравословен модел на хранене. В нашето меню НЕ са включени шоколади, вафли и чипсове.

Храната в частна целодневна детска градина и ясла “Еко Дара” е питателна и разнообразна, съобразена с нуждите на подрастващите дечица. Предлагаме четири хранения на ден, плодове и зеленчуци според сезона.

Пълноценният сън, балансираната храна, редовният контакт с чист въздух са задължителни, за да повишим имунитета на малкото човече. Базата ни разполага с голям и слънчев двор, подходящ за игри и спортни занимания.

Децата участват в много двигателни упражнения. Отделяме специално време на личната хигиена още от най-ранна възраст.

Приемът в частна целодневна детска градина и ясла “Еко Дара” е целогодишен, при наличие на свободни места и на платена месечна такса. Необходимите документи са: медицински за постъпване в детска градина и по образец – молба, заявление, лична информация за детето, ЕГН карта.

Необходими вещи: спален комплект, пижама и резервно бельо, резервни дрехи, пантофи, памперси /ако се ползват/ и мокри кърпи.

Месечна такса за полудневен престой ( до 12:30 часа ) е 370 лева с включени две закуски и обяд.

Месечна такса за детската ни градина ( деца на възраст над 2 години ) е 520 лева с включени четири хранения на ден.

Месечна такса за детската ни ясла ( деца на възраст от 1,3 до 2 години ) е 560 лева с включени четири хранения на ден.

В таксата за месеца са включени: Обучение по основните образователни направления за съответнатавъзрастова група, обучение по английски език, музика, музикална анимация, арт ателиета.

При отсъствие, когато детето е болно и ръководството на градината е информирано, се приспада храната.

При отсъствие от един месец се заплаща 1/3 от месечната такса с цел запазване на място в частна целодневна детска градина и ясла “Еко Дара”.

Като допълнителна услуга за ваше удобство се предлага собствен транспорт от и до дома ви.
Цената на транспорта се заплаща отделно и не се приспада при отсъствие на детето.

Tags:

©2021 Shkola BG Всички права запазени

или

ВХОД

или Регистрация

Забравихте си парола?

или

Create Account